Neler Yeni

Öneri 500-1000 mekanik klavye öneri

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
tek bir adet önermezseniz sevinirim örneğin 500 liralığa bu 750 ye 1000 e bu tarzında

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Cooler Master daha iyi olması lazım cheery mx ye yakın switchleri var diye biliyorum.
bu modelinde ttc switch kullanılmıyor lc switch kullanılıyor çok iyi değil ama idare eder

Son düzenleme:

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Cooler master klavye daha bugün elime geçti piyasaya baktığımda daha iyi yada aynı özelliklerde bir klavye bulamadigim için bunu aldım bu olmasa razer cynosa v2 alicaktim iyiki cooler master almışım. Klavyeden biraz bahsediyim yazılımı yok fakat klavye üzerinden ana renkleri ayarliyabiliyorsun geçişleri vs. RGB ledler oldukça güçlü , space gibi enter gibi bazi tuslarda yay sesi geliyor hafifte olsa. Kablosu örgü kablo değil ama sağlam kalın bir kablo . Bana kalırsa tek eksi aynı bilek desteği olmaması bu paraya alınabilir derim

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cooler Master daha iyi olması lazım cheery mx ye yakın switchleri var diye biliyorum.

Cooler master klavye daha bugün elime geçti piyasaya baktığımda daha iyi yada aynı özelliklerde bir klavye bulamadigim için bunu aldım bu olmasa razer cynosa v2 alicaktim iyiki cooler master almışım. Klavyeden biraz bahsediyim yazılımı yok fakat klavye üzerinden ana renkleri ayarliyabiliyorsun geçişleri vs. RGB ledler oldukça güçlü , space gibi enter gibi bazi tuslarda yay sesi geliyor hafifte olsa. Kablosu örgü kablo değil ama sağlam kalın bir kablo . Bana kalırsa tek eksi aynı bilek desteği olmaması bu paraya alınabilir derim
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modelinde ttc switch kullanılmıyor lc switch kullanılıyor çok iyi değil ama idare eder
redragon a göre kıyaslarsak ?

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

redragon a göre kıyaslarsak ?
redagonda outemu switch var daha tanındık bir switch ama sana kalmış istediğini al

Son düzenleme:

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular