2 si arasından hangisi iyidir hocamREDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Cooler Master daha iyi olması lazım cheery mx ye yakın switchleri var diye biliyorum.2 si arasından hangisi iyidir hocam
bu modelinde ttc switch kullanılmıyor lc switch kullanılıyor çok iyi değil ama idare ederCooler Master daha iyi olması lazım cheery mx ye yakın switchleri var diye biliyorum.
Cooler Master daha iyi olması lazım cheery mx ye yakın switchleri var diye biliyorum.
teşekkürlerCooler master klavye daha bugün elime geçti piyasaya baktığımda daha iyi yada aynı özelliklerde bir klavye bulamadigim için bunu aldım bu olmasa razer cynosa v2 alicaktim iyiki cooler master almışım. Klavyeden biraz bahsediyim yazılımı yok fakat klavye üzerinden ana renkleri ayarliyabiliyorsun geçişleri vs. RGB ledler oldukça güçlü , space gibi enter gibi bazi tuslarda yay sesi geliyor hafifte olsa. Kablosu örgü kablo değil ama sağlam kalın bir kablo . Bana kalırsa tek eksi aynı bilek desteği olmaması bu paraya alınabilir derim
redragon a göre kıyaslarsak ?bu modelinde ttc switch kullanılmıyor lc switch kullanılıyor çok iyi değil ama idare eder
redagonda outemu switch var daha tanındık bir switch ama sana kalmış istediğini alteşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
redragon a göre kıyaslarsak ?