Hocam klavyenin yorumlarına bakılırsa alınmaz herkezde aynı sorun var w a s d falan basmıyormus 1 ay sonraLOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comRAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Klavye sorunlu.LOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comRAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam böyle logitech razer gibi kaliteli markalar olursa iyi olur trust hiç kullanmadımTRUST 21839 GXT860 THURA YARI MEKANİK KEYBOARD US fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TRUST 21839 GXT860 THURA YARI MEKANİK KEYBOARD US fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comRAZER DEATHADDER V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vatanda adam akıllı klavye yok mediamarkt gibi vatan gibi mağazaları olan yerlerden öneri yapsam olur mu?Hocam böyle logitech razer gibi kaliteli markalar olursa iyi olur trust hiç kullanmadım
Vatan dışı olursa çok daha iyi ekipmanlar alabilirsiniz. Eğer zorunluysa bunların üstüne daha güzel ürünü zor buluruz maalesef.Hocam böyle logitech razer gibi kaliteli markalar olursa iyi olur trust hiç kullanmadım
Hocam ben internetten her ne aldıysam arızalı cıktı ve benim bunu iade etceck zamanım yok gidip vatandan almak istiyorum elimeVatan dışı olursa çok daha iyi ekipmanlar alabilirsiniz. Eğer zorunluysa bunların üstüne daha güzel ürünü zor buluruz maalesef.
şahsi söyliyeyim kullanan kuzenim var 1-2 yıl olmuştur herhangibir sorunda olmadı sizin bileceğiniz iş belki yeni modelleri kronik sıkıntılı olaiblirHocam klavyenin yorumlarına bakılırsa alınmaz herkezde aynı sorun var w a s d falan basmıyormus 1 ay sonra
Hocam ben internetten her ne aldıysam arızalı cıktı ve benim bunu iade etceck zamanım yok gidip vatandan almak istiyorum elimeVatan yerine itopya olmaz mı? O fiyata itopya'da çok daha iyi ürünler var.
mouse;
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA'da.www.itopya.comCORSAIR SABRE RGB PRO Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
CORSAIR SABRE RGB PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9303111-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Klavye olarak da bunu öneririm. Cherry MX Brown var.
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman yapacak bir şey yok. Daha iyisi alınmaz. Yukarıdaki ürünleri alabilirsiniz. Ama şunu söyleyeblirim ağır kazıklanırsınız maalesef.Hocam ben internetten her ne aldıysam arızalı cıktı ve benim bunu iade etceck zamanım yok gidip vatandan almak istiyorum elime