Neler Yeni

500-550 TL Arası Kulaklık Önerisi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
Yaklaşık 1 seneden beri Gamepower Slark modelini kullanıyorum ve açıkçası çokta iyi bir kulaklık değil kendisi. Kafa bandı ve pedleri tamamen soyulmuş durumda yeni bir kulaklık almaya karar verdim
Birkaç güne bayram indirimleri var biliyorsunuz bu indirimlerde 500-550 Tl bandına parasının hakkını veren bir kulaklık almak istiyorum
eğer cloud 2 600-650 bandına düşerse anca cloud 2 için bütçemi aşarım gibi geliyor onun dışında bütçem bu kadar
Valorant Csgo tarzı online fps oyunları oynuyorum genellikle ve uzun süre bilgisayar başındayım
Rahat, ses yalıtımı iyi olan beni uzun bir süre idare edecek bir kulaklık bakıyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum..

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam o fiyata hs50 iyi olur yada tam hatırlamıyorum belki hs 60 550tl olabilir ikisinden biri hangisi bütçeye uygunsa onu seçin bu arada galiba kullandığın kulaklığı hor kullandın çünkü 1 yılda soyuldu diyorsun ben kendim 2-2.5 yıl arası gamepower enigma kullandım zaten aynı malzeme senin kulaklığınla fark olmaz yani ilk kulaklığımdı çok nazik kullandım soyulma hiç yoktu kablosunuda çekiştirdim 2-3 defa sertçe hiç bir şey olmadı bunuda eklemek istedim ama şunuda söylemeliyimki kullandıktan 2-2.5 yıl sonra kulaklığın bir tane ses sürücüsü bozuldu sağdakiydi sanırsam ses vermiyordu ondan sonrada kullanmadım zaten benim deneyimlerim bunlar kimse sormadı ama belki birisi için fikir veririm diye eklemek istedim.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o fiyata hs50 iyi olur yada tam hatırlamıyorum belki hs 60 550tl olabilir ikisinden biri hangisi bütçeye uygunsa onu seçin bu arada galiba kullandığın kulaklığı hor kullandın çünkü 1 yılda soyuldu diyorsun ben kendim 2-2.5 yıl arası gamepower enigma kullandım zaten aynı malzeme senin kulaklığınla fark olmaz yani ilk kulaklığımdı çok nazik kullandım soyulma hiç yoktu kablosunuda çekiştirdim 2-3 defa sertçe hiç bir şey olmadı bunuda eklemek istedim ama şunuda söylemeliyimki kullandıktan 2-2.5 yıl sonra kulaklığın bir tane ses sürücüsü bozuldu sağdakiydi sanırsam ses vermiyordu ondan sonrada kullanmadım zaten benim deneyimlerim bunlar kimse sormadı ama belki birisi için fikir veririm diye eklemek istedim.
kulaklık yaklaşık 1-1.5 senede gitti diyebilirim mikrofonu da bozuldu ve arada sağ sürücü gidiyor kulaklığın arkasından volume tekerleği ile az oynayınca geri geliyor çok hor da kullanmama rağmen pedleri hızlı soyuldu şansımın azizliği olabilir... peki cloud 2 önerir misin? iyi bir fiyata düşerse sırf cloud 2 için bütçemi aşabilirim çok methediyorlar bende biraz yükselmiş olabilirim kulaklığa :D kimisi de 2020 yılında alınmaz eskidi diyor senin düşüncen nedir?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
kulaklık yaklaşık 1-1.5 senede gitti diyebilirim mikrofonu da bozuldu ve arada sağ sürücü gidiyor kulaklığın arkasından volume tekerleği ile az oynayınca geri geliyor çok hor da kullanmama rağmen pedleri hızlı soyuldu şansımın azizliği olabilir... peki cloud 2 önerir misin? iyi bir fiyata düşerse sırf cloud 2 için bütçemi aşabilirim çok methediyorlar bende biraz yükselmiş olabilirim kulaklığa :D kimisi de 2020 yılında alınmaz eskidi diyor senin düşüncen nedir?
evet eskidi diyen var öylede çünkü benim bildiğim en az 5 yıllık bir kulaklık ama bence alınır gibi ama piyasada aynı fiyata Corsair Void Elite RGB var o daha albenili birde hs70 var oda albenili şuan farkettim bence alınmaz bunlar varken.

Top Bottom