500-600 TL 500W PSU ÖNERİSİ

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Belki açtığım konuyu görmüşsünüzdür. Bilgisayarı açarken PSU'mun çıkardığı traktör sesinden yakınıyordum. O ses her oyun açışımda daha da artıyor ve beni korkutuyor. Üstelik sistemi alalı iki yıl bile olmadı. Ayrıca soğuk havalarda açılırken de çok ses çıkarıyordu. Ben de kullanmakta olduğum Frisby PSU'mun beni tahmin ettiğim gibi uzun yıllar götüremeyeceğini anladım ve yeni bir PSU almaya karar verdim.
Alacağım PSU ''sessiz ve dayanıklı'' olmalı. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam bunu da çok önermiyorlardı ama. Bir iki kişininki patlamıştı hatta.
fiyat performans ürünü gibi bir şey .giriş - orta seviyesi için uygun. ben patlayana denk gelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat performans ürünü gibi bir şey .giriş - orta seviyesi için uygun. ben patlayana denk gelmedim.
ama başka psu tercih edin. biraz eski olduğu için bazı konularda yetersiz.

ama başka psu tercih edin. biraz eski olduğu için bazı konularda yetersiz.
Bu bütçede o ürün tercih edilmez,kısıtlı bütçe ve güzel bir indirim ile ancak tercih edilebilir.
Bu psuyu öneririm,kalitelidir.

Bu bütçede o ürün tercih edilmez,kısıtlı bütçe ve güzel bir indirim ile ancak tercih edilebilir.
Bu psuyu öneririm,kalitelidir.
yok hocam ben önermiyorlar dediğine yazdım.

yok hocam ben önermiyorlar dediğine yazdım.
arkadaş 250 liraya almıştı.

SHP650 V2 miningte patlamış PSU, iç yapısı Corsair'ın 2012 yılından kalma VS serisinin iç yapısı. 250 TL'ye bulmadığınız sürece uzak dur.
Vatan'daki CV550 fiyatına göre gayet iyi, bir de MSI A550BN alabilirsin HepsiBurada'dan. CV550'ye yetişemezsen A550BN'ye kon direkt.

MSI MAG A550BN 500W.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri