700 civarı gt1030 bulunabilir.Arkadaş için lazım genelde LoL oynuyo zaten o fiyat aralığına en iyi r7 240 bulduk ama bi danışayım dedim belki piyasaya daha hakim biri vardır diye.
O fiyatlara maalesef bulamadım hocam700 civarı gt1030 bulunabilir.
Teşekkürler hocam bakıyorum hemenGtx460,HD 6850,gtx560,gtx750 falan bakabilirsin.
300w gt1030'a yeter.Ayrıca arkadaşın psu 300 watt mecburi değişmesi gerekirse eğer o fiyatlara maalesef çıkamayız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam bakıyorum hemen
Psu 300 watt bi daha değişmesi gerekir mi işlemcisi i5 4570 ona göre bi öneride bulunursanız ya da bilgilendirirseniz daha iyi olur teşekkürlerArkadaş için lazım genelde LoL oynuyo zaten o fiyat aralığına en iyi r7 240 bulduk ama bi danışayım dedim belki piyasaya daha hakim biri vardır diye.
Söylediğiniz kartlar için yetersiz mi kalır300w gt1030'a yeter.
Bazılarına yeter bazılarına yetmez hocam.Psu 300 watt bi daha değişmesi gerekir mi işlemcisi i5 4570 ona göre bi öneride bulunursanız ya da bilgilendirirseniz daha iyi olur teşekkürler
Söylediğiniz kartlar için yetersiz mi kalır
Bir tek gtx750'ye yeter.Psu 300 watt bi daha değişmesi gerekir mi işlemcisi i5 4570 ona göre bi öneride bulunursanız ya da bilgilendirirseniz daha iyi olur teşekkürler
Söylediğiniz kartlar için yetersiz mi kalır
Tamamdır çok teşekkürlerBazılarına yeter bazılarına yetmez hocam.
Bir tek gtx750'ye yeter.
Hocam bi de anakart modeli veriton m4630G uyar yani bi sıkıntı olmaz di miBazılarına yeter bazılarına yetmez hocam.
Bir tek gtx750'ye yeter.
Uyar problem olmaz.Tamamdır çok teşekkürler
Hocam bi de anakart modeli veriton m4630G uyar yani bi sıkıntı olmaz di mi
tekrardan teşekkür ederimUyar problem olmaz.