Gamepower ranger500-600 TL bandinda kulaklık arıyorum oyun için. (lütfen üstüne biraz daha koy yazmayın koyabilsem koyardim teşekkürler.)
Bu kadar para vermişken game power almam be kanka bu arada mousedan kısıp kulaklık fiyatını arttırdım. Corsair void elite nasıl alınır mi?Gamepower ranger
Kankam mousedan kısıp kulaklık fiyatını 700 TL'ye kadar çıkardım. Bu mu yoksa corsair void elite mi?![]()
Corsair HS50 Pro Stereo Karbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - CA-9011215-EU - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hiç duymadığım bi marka ama bi araştırıyim. Teşekkürler önerin için.1More Spearhead H1007 alırsan pişman olmıyacağının garentisini verebilirim. bu da incelemesibu arada bu kulaklık 56 ohm dirnci var hi-fi sınıfı kulaklığa girmemesinin sebebi oyuncu kulaklığı olması
hyperx cloud 2 yi yapışdır gitsin bende james dankey 712 var ama benim bütcem 350TLydi unlost gibi yayıncılarda kulanıyor bu kulaklığı tam bir fiyat performans kulaklğı500-600 TL bandinda kulaklık arıyorum oyun için. (lütfen üstüne biraz daha koy yazmayın koyabilsem koyardim teşekkürler.)
Xiaomi'nin ürünü diye biliyorum, güzel kulaklık.Bu kadar para vermişken game power almam be kanka bu arada mousedan kısıp kulaklık fiyatını arttırdım. Corsair void elite nasıl alınır mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam mousedan kısıp kulaklık fiyatını 700 TL'ye kadar çıkardım. Bu mu yoksa corsair void elite mi?
Hiç duymadığım bi marka ama bi araştırıyim. Teşekkürler önerin için.
İkisi de üzmez hangisi hoşuna gidiyorsa oBu kadar para vermişken game power almam be kanka bu arada mousedan kısıp kulaklık fiyatını arttırdım. Corsair void elite nasıl alınır mi?
Kankam mousedan kısıp kulaklık fiyatını 700 TL'ye kadar çıkardım. Bu mu yoksa corsair void elite mi?
Hiç duymadığım bi marka ama bi araştırıyim. Teşekkürler önerin için.
Rampage pulsar500-600 TL bandinda kulaklık arıyorum oyun için. (lütfen üstüne biraz daha koy yazmayın koyabilsem koyardim teşekkürler.)