Neler Yeni

500-600 TL Mouse Önerisi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
adamımsın derratix 600tl ye kadar hangi mouseyi önerirsin bir de bir tane daha almam gerek
Deathadder V2'de RΛZΞR Focus+ sensörü var. Piyasadaki en iyi sensör. 650 IPS değeri var ki bu muazzam. Eline oturuyorsa alabileceğin en iyi mouselardan.

Kablosuz olarak buna bakabilirsin. Logitech Hero 12K sensörü var diye hatırlıyorum. IPS değeri ortalama, Hızlanması iyi.

Ucuz yollu kablosuz olarak bu var, Viper miniyle aynı sensöre sahip yani Razer 5G.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Deathadder V2'de RΛZΞR Focus+ sensörü var. Piyasadaki en iyi sensör. 650 IPS değeri var ki bu muazzam. Eline oturuyorsa alabileceğin en iyi mouselardan.

Kablosuz olarak buna bakabilirsin. Logitech Hero 12K sensörü var diye hatırlıyorum. IPS değeri ortalama, Hızlanması iyi.

Ucuz yollu kablosuz olarak bu var, Viper miniyle aynı sensöre sahip yani Razer 5G.
kablolu olması daha avantajlı
avucumun bitişinden orta parmağımın ucuna kadar 17.5 cm şu an g300s kullanıyorum bir tık küçük geliyor tutuşum fingertip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

avucumun bitişinden orta parmağımın ucuna kadar 17.5 cm şu an g300s kullanıyorum bir tık küçük geliyor tutuşum fingertip.
v2 gameofzone da 470tl site güvenilir midir

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Mesaj otomatik birleştirildi:

v2 gameofzone da 470tl site güvenilir midir
güvenilir ama trendyolda da aynı satıcı var bence garantiye al trendyoldan al

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Güvenilir. Newasky oradan satın alım yapıyordu.

Attığım tüm mouselar eliniz ve tutuşunuz için uygun görünüyor. Basilisk X belki birazcık büyük kaçabilir o kadar.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Attığım tüm mouselar eliniz ve tutuşunuz için uygun görünüyor. Basilisk X belki birazcık büyük kaçabilir o kadar.
g300s kullandığım için fingertip te büyük kaçar gibi düşünmüştüm teşekkürler yardımınız için

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
dostum bence diyorsun da sebeplerini söyle ki bende anlayayım
bende aerox 3 wireless var fps oyunu veya battle royale oyunları oynuyorsan gayet kullanışlı güzel bir mouse, zaten kablolu versiyon daha hafif o yüzden daha güzel, sensörü gayet kaliteli, rgb ışıklandırması hoş, 1000hz raporlama hızı var gayet yeterli, tek sorun dpi tuşu çok çabuk bozuldu gibi bir şey oldu şuanda sıkışık basamıyorum dpi tuşuna ama zaten 800 dpi sabit kullandığım için sorun yok.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
g300s kullandığım için fingertip te büyük kaçar gibi düşünmüştüm teşekkürler yardımınız için
Eli 15 CM olan birisi Deathadder V2 Miniyi fingertip olarak rahatlıkla kullanıyor. Sizinki 18 CM ve Deathadder V2. Bence uyar.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

trendyolda garaj online satıyor 30tl fazlaya hangi siteyi tercih etmeliyim

Top Bottom