samet135
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 550
GM31 almıştım elime küçük geldi iade edeceğim bu bütçede büyük el için mouse öneriniz varmıdır.
Prime fps
Büyük el için uygundur değilmi hocamSteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Elin kaç cm ölçer mısın orta parmağından bileğine kadar metreyle ölçBüyük el için uygundur değilmi hocam
17-18 santim çıktı hocam. Zaten boyutlarına baktım gm31 den uzunluğu genişliği vs 1cm e yakın büyükmüşElin kaç cm ölçer mısın orta parmağından bileğine kadar metreyle ölç
Bunu forumda pek önermiyorlardı diye hatırlıyorum ama bakacağım hocamAlıntıyı görüntüle
Bunu tercih edebilirsin. Kendim kullanıyorum. Gayet avucunu dolu dolu doldurur. Benim elim de aşırı büyük değil ama küçük gelme olayı falan yok. Fps oyunlarında hiç üzmedi.
Hocam eliniz küçük ne büyüğü? 17-18 cm arası küçük sonrası orta ve büyüktür elinize her türlü uyar prime fps17-18 santim çıktı hocam. Zaten boyutlarına baktım gm31 den uzunluğu genişliği vs 1cm e yakın büyükmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu forumda pek önermiyorlardı diye hatırlıyorum ama bakacağım hocam
Anladım hocam bu mouse fiyatına göre en iyi mouse sensörü çok güzel benim önerdiğimi alın geçinDoğrudur hocam şuanki mouseye göre büyük geldiği için öyle yazdım
Elin büyük değil orta. Evet uyar.17-18 santim çıktı hocam. Zaten boyutlarına baktım gm31 den uzunluğu genişliği vs 1cm e yakın büyükmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu forumda pek önermiyorlardı diye hatırlıyorum ama bakacağım hocam
Hocam iade talebi oluşturdum cumartesi hepsijet almaya gelecekmiş ama gelirlermi almaya yoksa pazartesiyemi sarkar çünkü evde olmuyorum. Ona göre kendim gidip iade edeceğimAnladım hocam bu mouse fiyatına göre en iyi mouse sensörü çok güzel benim önerdiğimi alın geçin