Note 4 mü kaldı ya Android 5.Samsung Note 4 bakabilirsiniz. @Assistive hocam daha bilgili.
genellikle whatsapp için kullanıcam oda haberleşmek için 6aydır telefon yok mağara adamı gibi kaldım hiçbirşeyden haberim yok ne kadar ucuz olsa o kadar iyi olur işimi görsün yeter.GM 8 memnunum şarj bir tık fazla gidiyor ama fiyatına göre iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Note 4 mü kaldı ya Android 5.
Hoxam bulabilirseniz A5 2016 Güzek telefon sorunsuz ben 450tlye aldım 5 ay öncegenellikle whatsapp için kullanıcam oda haberleşmek için 6aydır telefon yok mağara adamı gibi kaldım hiçbirşeyden haberim yok ne kadar ucuz olsa o kadar iyi olur işimi görsün yeter.
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Android 5 değil, 6. İkincisi teknik özelliklerde de Note 4 daha iyi.Note 4 mü kaldı ya Android 5.
64 GB Depolama, 4 GB Ram görmediniz sanırım.Yanlış bilgilendirme yapmayın. Android 5 değil, 6. İkincisi teknik özelliklerde de Note 4 daha iyi.
16 MP kamera, yonga seti, 1440x2560 çözünürlük, batarya.
32GB depolama günümüz için yetiyor, 32GB kullanıyorum 10GB'dan fazla boşum var.64 GB Depolama, 4 GB Ram görmediniz sanırım.
Bana yetmiyor ama onu napacaz.32GB depolama günümüz için yetiyor, 32GB kullanıyorum 10GB'dan fazla boşum var.
1GB daha fazla RAM var evet, işlemci, çözünürlük, kamera kalitesinden daha mı önemli?
Tamam 720P telefonun ile hayatta başarılar.Bana yetmiyor ama onu napacaz.![]()
Size de milattan kalma Android 6 ile başarılar.Tamam 720P telefonun ile hayatta başarılar.