Başlıkta yazan aralıkta mouse almak istiyorum . İkinci el de alabilirim sıfır derdi olan birisi değilim . Direk Cs , valorant , apex tarzı oyunlar için en verimli ne olur merak ediyorum
Başlıkta yazan aralıkta mouse almak istiyorum . İkinci el de alabilirim sıfır derdi olan birisi değilim . Direk Cs , valorant , apex tarzı oyunlar için en verimli ne olur merak ediyorum
Kaç dpi istiyorsunBaşlıkta yazan aralıkta mouse almak istiyorum . İkinci el de alabilirim sıfır derdi olan birisi değilim . Direk Cs , valorant , apex tarzı oyunlar için en verimli ne olur merak ediyorum
Bunun yorumlarında kötü diyenler oluyor hocam bir şüpheye düştümAjazz aj199
Renk vs hiç önemli değil benim için . 8000 dpi benim için yeterli olacaktırRGB olsun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç dpi istiyorsun
Bunun yorumlarında kötü diyenler oluyor hocam bir şüpheye düştüm
Renk vs hiç önemli değil benim için . 8000 dpi benim için yeterli olacaktır
Site güvenilir mi hocam ?Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
Hocam varsa tavsiyeniz değerlendirelim . Mouse konusunda çok bilgili değilim .Bu fiyata 8000 dpi aramak mantıksız
Site güvenilir mi hocam ?
Hocam varsa tavsiyeniz değerlendirelim . Mouse konusunda çok bilgili değilim .
En iyi verim aldığım mouse
site guvenilor istanbulda magazasi var orjinal adamlar yurtdisindan kendisi getiriyorSite güvenilir mi hocam ?
Hocam varsa tavsiyeniz değerlendirelim . Mouse konusunda çok bilgili değilim .
En iyi verim aldığım mouse