egebudak35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ege Budak
- Bütçe
- 500
Mekanik klavye almak istiyorum. Red switch mekanik rgb aydınlatmalı ve mümkünse bilek desteği olan 500 tl altı önerebileceğiniz bir marka ya da model var mıdır? Benim için önemli olan kaliteli olması ve sıkıntısız uzun süre kullanabilmem. 500 liranın biraz üstündeki önerilere de açığım fakat altında olması daha iyi olur benim için.
Ayrıca linklerdeki Gamebooster ve Aoc markalarını ilk kez gördüm fakat fiyatları gayet uygun gibi. Bunlar tavsiye edilen markalar mıdır yoksa kullanıcı memnuniyeti açısından kötü markalar mıdır?
GameBooster G9 Blade Rainbow Aluminyum Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G9 Blade Rainbow Aluminyum Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G9 ITOPYA'da.
www.itopya.com
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ayrıca linklerdeki Gamebooster ve Aoc markalarını ilk kez gördüm fakat fiyatları gayet uygun gibi. Bunlar tavsiye edilen markalar mıdır yoksa kullanıcı memnuniyeti açısından kötü markalar mıdır?