anca 500 gb var oda 585 tlBu bütçeye 1TB bulunur mu? Eğer yoksa 500GB da olur
Aha işte bu : https://www.hepsiburada.com/seagate...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.40Bu bütçeye 1TB bulunur mu? Eğer yoksa 500GB da olur
Ben bunu 3 yıl önce hazır GameGaraj Sistemde Almıştım şuanda bile %100 performans veriyor şahsen. Hiç sıkıntısını da görmedim.Dostum bunlardan almıştım ben ürünü yenilenmiş gönderiyorlar ve disk'in üzerinde çizikler var yüklediğim en basit oyun bile kasıyordu hdd yüzünden. Aynen bu bütçeye almıştım WD nin
Harddiskte sıkıntılı bir harddisk demiyorum. Adamlar ürünü yenilenmiş gönderiyor. Galiba 500gb artık çok fazla üretilmediğinden stoklarda yok, adamlar ürünü yenileyip gönderiyor sanırsamBen bunu 3 yıl önce hazır GameGaraj Sistemde Almıştım şuanda bile %100 performans veriyor şahsen. Hiç sıkıntısını da görmedim.
Zaten Seagate Barracuda'lar alınmamalı.Ben bunu 3 yıl önce hazır GameGaraj Sistemde Almıştım şuanda bile %100 performans veriyor şahsen. Hiç sıkıntısını da görmedim.
Attığınız akakce linki n11 deki satıcıya yönlendiriyor fakat bu satıcı hiç bu hdd den satmamış hani bu satıcının hdd için yorumları yok güvensem mi bilemedim ama teknobiyotiğin siteside de aynı hdd var fiyatı 630 TLZaten Seagate Barracuda'lar alınmamalı.
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Wd blue daha iyi seçim.
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu alabilirsin satıcı hepsiburada.Attığınız akakce linki n11 deki satıcıya yönlendiriyor fakat bu satıcı hiç bu hdd den satmamış hani bu satıcının hdd için yorumları yok güvensem mi bilemedim ama teknobiyotiğin siteside de aynı hdd var fiyatı 630 TL