Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam açıkçası mouseyi mousepadde tam ortada kullanıyorum şu zamana kadar köşeye hiç geldiğini hatırlamam. Model öneriniz var mı?etrafı ışıklı olan versiyonların çoğunun o kısımları sert ve ve daha kalın oluyor insanı da rahatsız ediyor birde mouse oraya sürekli çarpınca kafayı yersin
düz siyah olmasını dert etmezsen bunu alabilirsin
Hocam hissiyat olarak mı fark ediyor yoksa sadece öyle desen mi bakıyoruzTasarımlarını da ben seçtim al
Hepsi aynı marka, aynı hissiyat. Sadece tasarımları farklı.Hocam hissiyat olarak mı fark ediyor yoksa sadece öyle desen mi bakıyoruz
Arkadaşların attıkları ile arasındaki tek fark seninkinin siyah olması mı kralKlasse Pro. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Sorun varsa sorabilirsin
300 liraya değmez bence düz siyah olmasa belki en azından gri olabilirdidüz siyah olmasını dert etmezsen bunu alabilirsin
Benimki desenli. Adında "Klasse Pro" olanların hepsi aynı olmalı sadece desenleri farklıdır. Hoşuna giden deseni al kalitesi güzel hepsininArkadaşların attıkları ile arasındaki tek fark seninkinin siyah olması mı kral
hocam bende mousepad almayı düşünüyorum. gecen ay klasse classic almıstım ucuz diye ama mouse takılıyor. Bunda o sorunu yasar mıyım? padde mouse rahat hareket ediyor mu? cs2 sık oynayan biriyim ama şuanki padde kaymadığı için pek girmiyorum. Bu pad işimi görür mü?Klasse Pro. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Sorun varsa sorabilirsin
Sonuncu attığınızı kullanıyorum güzeldir.Tasarımlarını da ben seçtim al