Kanka kütüphane mi düzmem istiyorsun yoksa direk tek tek büyük ve yeni oyun almak mı istiyorsun500 TL bütçem var ve bir oyun almak istiyorum ne alabilirim?
şey god of war ı baya oynadım ps4te ve elden ringi düşünüyordum zaten ama 500 tl değer mi sizce?Pc için değil mi?
God Of War
Elden Ring
Uncharted (Haziran ayında çıkıyor olması lazım)
yeni bir oyunKanka kütüphane mi düzmem istiyorsun yoksa direk tek tek büyük ve yeni oyun almak mı istiyorsun
Yani ben olsam indirim beklerdim fakat ne zaman indirim olur hiç bilmiyorum, uzun süre beklersin büyük ihtimalle. Kısacası sana kalmış, para sıkıntım yok diyorsan alabilirsin. İlk indirimlerde fiyat çok fazla düşmez zaten.şey god of war ı baya oynadım ps4te ve elden ringi düşünüyordum zaten ama 500 TL değer mi sizce?
Dying lightı al indirimde 279 TL'ye denk geliyorşey god of war ı baya oynadım ps4te ve elden ringi düşünüyordum zaten ama 500 TL değer mi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni bir oyun
Detroit, Witcher 3, Elden Ring, Little Nightmares serisi; bunları kesinlikle oyna diyorum eğer indirim beklersen hepsini toplam 500TL altına bile getirebilirsin500 TL bütçem var ve bir oyun almak istiyorum ne alabilirim?