Neler Yeni

500 TL bütçeli Oyuncu kulaklığı 2021

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Demir
Bütçe
500
Selamlar, 500 tl bütçeli oyuncu kulaklığı bugün için satın almak için arıyorum. 500 tl üstü kulaklıklar 500 tl altına düşmüş durumda bunlarıda hesaba katıp indirimli yada indirimsiz bu bütçe ile bugün kulaklık arıyorum. Not: razer blackshark v2x ile msı immerse serisi , corsair gh serisi bunlardan hangisi iyi yada daha iyileri varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50₺ Arttırabiliyorsanız bunu al
Mesaj otomatik birleştirildi:

50₺ Arttırabiliyorsanız bunu alın
Mobil cihazlarda kullana biliyormuyoz jack girişi var mobildede uyumlu yazıyor lakin bazen olmuyor Bunu alırsam teknik sorunları ne olabilir? bende araştıracağım

Flamesa

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobil cihazlarda kullana biliyormuyoz jack girişi var mobildede uyumlu yazıyor lakin bazen olmuyor Bunu alırsam teknik sorunları ne olabilir? bende araştıracağım
@Selman Karaa kullanıyor mobilde vs bir sorunu varmı aktif olunca anlatır. Ama bir sorunu olduğunu sanmıyorum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hiçbir sorunu yok, ben de Corsair Void Elite öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Demir
@Selman Karaa kullanıyor mobilde vs bir sorunu varmı aktif olunca anlatır. Ama bir sorunu olduğunu sanmıyorum.
Özür dilerim, sizin attığınız linkte 550 tl lakin aynı markayı yazıp itopyaya girdiğimde 599 tl ikiside kablolu farklarını göremedim neden fark var ?

Flamesa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Demir
Biri rgb diğeri düz
Çok teşekkürler sizlere fikrimi değiştirip bunu alacağım o fiyat farkı hem rgb hemde diyer cihazlara uyumluluğunu değiştiriyormuş 550 tl olanını alacağım, sayın selman sanırım 550 lira olanı almış çünki onda mobil uyumu var teşekkürler

Flamesa

80+ Silver
Çok teşekkürler sizlere fikrimi değiştirip bunu alacağım o fiyat farkı hem rgb hemde diyer cihazlara uyumluluğunu değiştiriyormuş 550 TL olanını alacağım, sayın selman sanırım 550 lira olanı almış çünki onda mobil uyumu var teşekkürler
Rica ederim, sanırım @Selman Karaa rgb olanı almıştı ikiside uyumludur fark olduğunu düşünmüyorum. 2 model arasındaki tek fark rgb diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Demir
Hiçbir sorunu yok, ben de Corsair Void Elite öneririm.
Selman ustam Siz 550 tl olanımı aldınız çünki o modelde kullanım alanı PC, PS4, Xbox, Mobil, Nintendo Switch diye altta yazıyor lakin 599 tl olanında sadece pc yazıyor 599 rgb lakin diyeri değil @Flamesa teşekkürler @Selman Karaa yazacaktır

Top Bottom