Neler Yeni

Yardım 500 TL CİVARI BLUETOOTH KULAKLIK

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Kulak Içi Bluetooth Kulaklik Önerisi Lütfen 2 Sene Qyc t5 Kullandim Ve Mükemmeldi Ama Kaybettim Tek Sıkıntısı Bazen Kulağımdan düşüyodu Bunun gibi kaliteli f/p Ve gürültü engellemeli kulaklik öneriniz varmi yeni çikan t13 çok öneriliyor ne dersiniz

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
Kulak Içi Bluetooth Kulaklik Önerisi Lütfen 2 Sene Qyc t5 Kullandim Ve Mükemmeldi Ama Kaybettim Tek Sıkıntısı Bazen Kulağımdan düşüyodu Bunun gibi kaliteli f/p Ve gürültü engellemeli kulaklik öneriniz varmi yeni çikan t13 çok öneriliyor ne dersiniz
qcy melobuds

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Anker SoundCore R50i, 2 haftadır kullanıyorum ses kalitesi, çekim gücü vs. her şeyi güzel. Çift mikrofonlu. Pasif gürültü engellemesi var. Mikrofonu da gayet kaliteli ancak rüzgarlı bir havada konuşurken ses karşıya bazen düzgün gitmiyor söylediklerin anlaşılmıyor.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker SoundCore R50i, 2 haftadır kullanıyorum ses kalitesi, çekim gücü vs. her şeyi güzel. Çift mikrofonlu. Pasif gürültü engellemesi var. Mikrofonu da gayet kaliteli ancak rüzgarlı bir havada konuşurken ses karşıya bazen düzgün gitmiyor söylediklerin anlaşılmıyor.
Peki hocam gurultu engelleme saglammi çünki spor salonunda kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

gürültü engelleme var, mikrofonundan memnun değilim boğuk geliyor.
gürültü engelleme var, mikrofonundan memnun değilim boğuk geliyor.
O zaman boşa almayalım hocsm

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz

belki benim modelimde sorun vardır, ayrıca bir kaç kez düşürdüm bozulmuş olabilir, yt den mic testlerine bakmanı öneririm.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun

Dışarı çok az ses veriyor, kulak pedleri kulağına tam oturacak boyutunu kullanırsan dışarıda ki sesi kesiyor. Ben ikisine de en küçük pedi taktım. Soldaki tam oturuyor yerinden kayma falan yapmıyor dışarıdan gelen gürültüyü kesiyor. Sağ kulağıma en küçük ped bile büyük geldiği için tam oturtamıyorum. Buna rağmen %60 kesiyor gürültüyü.

Şuradan incelemesini izleyebilirsin.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışarı çok az ses veriyor, kulak pedleri kulağına tam oturacak boyutunu kullanırsan dışarıda ki sesi kesiyor. Ben ikisine de en küçük pedi taktım. Soldaki tam oturuyor yerinden kayma falan yapmıyor dışarıdan gelen gürültüyü kesiyor. Sağ kulağıma en küçük ped bile büyük geldiği için tam oturtamıyorum. Buna rağmen %60 kesiyor gürültüyü.

Şuradan incelemesini izleyebilirsin.
Bubu inceliceğim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom