Neler Yeni

500 TL civarı kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
Daha fazla da verebilirim ama gerek var mı emin değilim çoğunlukla LoL oynarken arkada müzik dinliyorum dizi izliyorum 500 TL'ye güzel çok fazla oyun odaklı olmayan bassları kaliteli kulaklık önerir misiniz? Ara sıra CS:GO oynuyorum eğlencesine hard Core oynamıyorum.
Normalde Arctics 1 almayı düşünüyorum BİM'den ama pek alabilceğimi düşünmüyorum stoklardan dolayı alamazsam diye kulaklık bakıyorum.

Bunlar oyuncu kulaklığı değil mi ? ben daha çok müzik filmle ilgileniyorum ve rahat istiyorum bunlar olur mu ?
diğer modelleri bilmem de bu ikisi arasında kaldım bende aradaki farklar şıunlar

mic ten feragat istemiyorsan drop bılaz

mic feragat ederim güzel ses kalitesini alırım dersen hs50 pro (stero yalnız ama çok bi fark yok ayrıca yazlım yok bu hs50 pro da biraz sıkıntı o)

ben hs50 pro alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer modelleri bilmem de bu ikisi arasında kaldım bende aradaki farklar şıunlar

mic ten feragat istemiyorsan drop bılaz

mic feragat ederim güzel ses kalitesini alırım dersen hs50 pro (stero yalnız ama çok bi fark yok ayrıca yazlım yok bu hs50 pro da biraz sıkıntı o)

ben hs50 pro alacağım
Ben muhtemelen bim den arctics 1 alacağım ama kalmazsa diye kulaklık bakıyorum şimdi den

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Top Bottom