Cs oynuyorum onun dışında oynadığım bir oyun yokNe tür oyunlar oynuyorsun dostum
Önerilerin için teşekkürler hocam sanırım g102 alacağımhttps://ty.gl/aup7jk99eo384 Biraz daha çıkabilirsen bunu al.
Diğer seçenekler:
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rampage Radiant M1 Rgb Mouse Makrolu 7200 Dpi Oyuncu Mouse Gaming Mouse Örgü Kablo E-Spor Mouse Profesyonel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Radiant M1 Rgb Mouse Makrolu 7200 Dpi Oyuncu Mouse Gaming Mouse Örgü Kablo E-Spor Mouse Profesyonel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Örgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Örgü Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama bana kalırsa bilindik markalardan gitmeye çalış. Çünkü bu attıklarım ve bunun gibi markalar çokta iyi değil (kötülemek amaçlı değildir) mesela razer,logitech,steelseries,Asus,msi vb markalar daha uzun ömürlü oluyor. Yani 500₺ veya 500₺ civarı mouse alıyorsan çokta iyi bir şey bekleme.
Daha çok araştırırdım senin için ama Şuan çalışıyorum. Akşam üstü mouseları detaylı anlatımlarını izleyip size yazabilirim. İsterseniz sizde karşılaştırabilirsiniz. İyi günler efendim.Önerilerin için teşekkürler hocam sanırım g102 alacağım
Bu bütçede 2. El daha mantıklı bence. Ya da sürekli katar pro indirime giriyor. Daha iyi bı mouse bunlardanhttps://ty.gl/aup7jk99eo384 Biraz daha çıkabilirsen bunu al.
Diğer seçenekler:
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rampage Radiant M1 Rgb Mouse Makrolu 7200 Dpi Oyuncu Mouse Gaming Mouse Örgü Kablo E-Spor Mouse Profesyonel Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Radiant M1 Rgb Mouse Makrolu 7200 Dpi Oyuncu Mouse Gaming Mouse Örgü Kablo E-Spor Mouse Profesyonel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Örgü Kablo Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Smx-r47 X-jammer Usb Rgb Mouse Drag Click 7200 Dpi Gaming Mouse Oyuncu Mouse Makrolu Örgü Kablo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama bana kalırsa bilindik markalardan gitmeye çalış. Çünkü bu attıklarım ve bunun gibi markalar çokta iyi değil (kötülemek amaçlı değildir) mesela razer,logitech,steelseries,Asus,msi vb markalar daha uzun ömürlü oluyor. Yani 500₺ veya 500₺ civarı mouse alıyorsan çokta iyi bir şey bekleme.
Akşam sipariş vereceğim aklınıza başka bir model gelirse ona da bakarım tekrardan teşekkür ederim iyi günlerDaha çok araştırırdım senin için ama Şuan çalışıyorum. Akşam üstü mouseları detaylı anlatımlarını izleyip size yazabilirim. İsterseniz sizde karşılaştırabilirsiniz. İyi günler efendim.
Hocam çok oyun oynayan biri değilim akşamları bir iki el cs giriyorum o kadar dolayısıyla çokta bir şey beklemiyorum mousedan sıkıntı çıkarmadan beni idare etsin yeterBu bütçede 2. El daha mantıklı bence. Ya da sürekli katar pro indirime giriyor. Daha iyi bı mouse bunlardan
Doğrudur. Ama 2.el pek sıcak yaklaşmıyorum. İçinde iş olabilir.Bu bütçede 2. El daha mantıklı bence. Ya da sürekli katar pro indirime giriyor. Daha iyi bı mouse bunlardan
Fps oyunları oynuyorsanız tam performans vermez o yüzden dedim. Katar pro işinizi görür. 350tlye falan düşüyordu itopyada.Akşam sipariş vereceğim aklınıza başka bir model gelirse ona da bakarım tekrardan teşekkür ederim iyi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok oyun oynayan biri değilim akşamları bir iki el cs giriyorum o kadar dolayısıyla çokta bir şey beklemiyorum mousedan sıkıntı çıkarmadan beni idare etsin yeter
G102 kronik sorunlu bı mouse olduğu için almasını istemiyorum o yüzden. Temiz 2. El bulunabilir. Param güvende ile alırsa sıkıntı yasamazDoğrudur. Ama 2.el pek sıcak yaklaşmıyorum. İçinde iş olabilir.
Onun dışında indirim beklemektede fayda var.
Lenovo m300s500 lira civarında kablolu mouse almayı düşünüyorum önerebileceğiniz modeller var mı?
Yarın incehesabın indirimlerine bakacağım uygun bir şey bulursam oradan alacağım yoksa attığınız modellerden birisini tercih edicem pazartesiye kadar almam gerekiyorDoğrudur. Ama 2.el pek sıcak yaklaşmıyorum. İçinde iş olabilir.
Onun dışında indirim beklemektede fayda var.