adam klavye mouse istemiş 500tl ye sadece klavye değil toplam 500tl ye klavye mouseİndirimde 500 TL'ye düşüyor.Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-tr ITOPYA'da.www.itopya.com
Klavye mouse diyor hocam.İndirimde 500 TL'ye düşüyor.Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-tr ITOPYA'da.www.itopya.com
adam klavye mouse istemiş 500tl ye sadece klavye değil toplam 500tl ye klavye mouse
Dalgınlığıma gelmiş, yanlış görmüşüm.Klavye mouse diyor hocam.
+1. Bu ikiliyi kullanıyorum gayet iyiDalgınlığıma gelmiş, yanlış görmüşüm.
Logitech G102 + Logitech G213 öneririm o zaman.
G213 yerine R6 RGB alsa mekanik almış olur. Nasıl olur hocam?Dalgınlığıma gelmiş, yanlış görmüşüm.
Logitech G102 + Logitech G213 öneririm o zaman.
Fena olmaz ama G213 + G102 tercih ederim. İkisinin ledlerini senkron bir şekilde çalıştırabiliyorsun, ayrıca düşük bütçeye alınan mekanik klavyelerde yay sesi ve basmama sorunlarıyla karşılaşılıyor çoğu zaman.G213 yerine R6 RGB alsa mekanik almış olur. Nasıl olur hocam?
G213 kullanıyorum zaten gayet güzel hocam. Mekanik iyi olabilirdi. Bütçe az değil.Fena olmaz ama G213 + G102 tercih ederim. İkisinin ledlerini senkron bir şekilde çalıştırabiliyorsun, düşük bütçeye alınan mekanik klavyelerde yay sesi ve basmama sorunlarıyla karşılaşılıyor çoğu zaman.
Mekanik bir klavye için bütçe düşük. Bu fiyata alınan mekanik klavyelerin switchleri düşük kalite.G213 kullanıyorum zaten gayet güzel hocam. Mekanik iyi olabilirdi. Bütçe az değil.
Gaming gecesine bakmanı tavsiye ederim.500-550 TL bütçem var klavye mouse önerileriniz*
Mouse Logitech G102 LightSync ben kullanıyorum öneririm. İndirimde 165 TL500-550 TL bütçem var klavye mouse önerileriniz*