500 TL Kulaklık Önerisi

Aluqah

80+
Reaksiyon skoru
52
Merhaba arkadaşlar,

500 TL'ye (bu kulaklığı sakın kaçırma derseniz 100 TL daha çıkabilirim) kadar kulaklık önerinizi alabilir miyim? Olmasını istediğim özelikler:
7.1 sanal surround özelliği olmasına gerek yok. Bu özelliğin bu seviyedeki kulaklıklarda çok başarılı olduğunu sanmıyorum.
Hafta içleri 4-5 saat, hafta sonları da 12 saate yakın kulaklık takan biriyim. O yüzden kulak padlerinin rahat olması elzem.
Mikrofon için sıfır dip ses tercihimdir. Mümkünse çıkar/tak ya da içeri sokulup çıkartılabilir mikrofonu olmalı.
Mikrofonun kablosu da çıkartıp takılabilir olmalı.
RGB olmasına gerek yok.

Şimdi benim kısaca inceleme fırsatı bulduğum ve hoşuma giden modeller şunlar:
Artic 3 2019 - Forumda çok fazla tavsiyesini gördüm ve benim de hoşuma gitti. İstediğim her özellik var gibi gözüküyor. Fakat 40mm sürücü varmış. Fakat dediğime bakmayın 50mm ile arasında ne fark olduğunu bile bilmiyorum.
Logitech G432 - Siyah ve mavi uyumu... tasarım olarak yuvarlak olmaması, bir isyankar havası olması... Video izleyip kulaklık da seçilmiyor ki arkadaş. Mecbur görsel olarak değerlendiriyorum :confused:
Razer Tiamat 2.2 V2 - Şu an indirimde gördüğüm için biraz inceledim. Türk kanallarda hep övülmüş ama yabancıları izleyince biraz düşündürttü.

HS50 Pro tavsiye ederim ben de. İnceleme için yabancı kanallar daha iyidir;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,245
Üyeler
173,948
Son üye
MERTMESUT
Geri