Neler Yeni

Öneri 500 TL mikrofonu efsane kulaklık.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
Bütçe
500
Selamlar.
Yakınıma hediye olarak 500 TL bandında kulaklık almayı düşünüyorum oyuncu kulaklığı. Çok fazla sohbet işi ile ilgilendiği için yani derslere fln giriyor o yüzden mikrofonu çok iyi olması lazım. Gamepower Jin fln gibi mikrofonu iyi geldi o modellere baktım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Selamlar.
Yakınıma hediye olarak 500 TL bandında kulaklık almayı düşünüyorum oyuncu kulaklığı. Çok fazla sohbet işi ile ilgilendiği için yani derslere fln giriyor o yüzden mikrofonu çok iyi olması lazım. Gamepower Jin fln gibi mikrofonu iyi geldi o modellere baktım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Gamepower jin kullanıyorum. Mikrofonunu beğeniyorum baya iyi. Çok uzun süre kullanımda kulaklarda ağrı yapabiliyor ama tavsiyemdir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower jin kullanıyorum. Mikrofonunu beğeniyorum baya iyi. Çok uzun süre kullanımda kulaklarda ağrı yapabiliyor ama tavsiyemdir.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower ranger, mei ve jin aynı fiyat. Hangisi iyidir sizce

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower ranger, mei ve jin aynı fiyat. Hangisi iyidir sizce
Hocam bilmiyorum ama görünüş olarak jin daha iyi gibi. Ama bunda şöyle bir şey de var kulaklık takılı değilken baya fazla ses veriyor dışarıya normal hopörler gibi nerdeyse takılıyken de veriyor ama o kadar fazla değil bence. Bi arkadaş baya veriyor her türlü diyor ama bana öyle gelmiyo

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilmiyorum ama görünüş olarak jin daha iyi gibi. Ama bunda şöyle bir şey de var kulaklık takılı değilken baya fazla ses veriyor dışarıya normal hopörler gibi nerdeyse takılıyken de veriyor ama o kadar fazla değil bence. Bi arkadaş baya veriyor her türlü diyor ama bana öyle gelmiyo
Teşekkürler sağolun.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
Game power iyi mi ya bu kadar genel de baktığım modelleri 700 civarı ama 800-900 e de markalı bazı ürünler var

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Top Bottom