Neler Yeni

500 TL Mouse Pad Önerisi

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Bütçe
500
hyper x haste aldım mousepad istiyorum aklımda steelseries qck + large var iyi midir sizce daha iyi var mıdır öneri istiyorum valorant gibi fls oyunları oynuyorum o yüzden kalite ve kayması benim için önemli bütçe 500

pc ustasi1

80+ Silver
hyper x haste aldım mousepad istiyorum aklımda steelseries qck + large var iyi midir sizce daha iyi var mıdır öneri istiyorum valorant gibi fls oyunları oynuyorum o yüzden kalite ve kayması benim için önemli bütçe 500
hyper x haste nasıl memnun musun ?

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hyper x haste nasıl memnun musun ?
kanka sipariş verdim dün pazar yada pazartesi gelicek vallaha sensörü bayağa iyi ips değeri hz falan çok iyi mouse birde mouse pad alıcam steelseries qck+ large alıcağım inşallah memnun kalırım bence çok iyi mouse bayağa araştırma sonucu karar verdim

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Aras Şimşek
ikea mouse pad

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Tuna
kanka sipariş verdim dün pazar yada pazartesi gelicek vallaha sensörü bayağa iyi ips değeri hz falan çok iyi mouse birde mouse pad alıcam steelseries qck+ large alıcağım inşallah memnun kalırım bence çok iyi mouse bayağa araştırma sonucu karar verdim
bende qck+ edge large var tek elestirilcek noktasi fiyati ikea lanespare de alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşündüm ama bilmiyom speed kullanıcağım için benim için kayganlık önemli
qck speed degil ikiside control

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
bende qck+ edge large var tek elestirilcek noktasi fiyati ikea lanespare de alabilirsin

sence speed için hangi mousepad i önerebilirsin

afk sın sanırım

Son düzenleme:

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Tuna
sence speed için hangi mousepad i önerebilirsin

afk sın sanırım
speed sadece glorius elemental ice kullandim mukemmel mousepad ama hizli deforme oldu ve iade ettim fps oyunlarinda speed mousepad ile cok rahat edebilecegini sanmiyorum

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
speed sadece glorius elemental ice kullandim mukemmel mousepad ama hizli deforme oldu ve iade ettim fps oyunlarinda speed mousepad ile cok rahat edebilecegini sanmiyorum
neden rahat edemem kankam

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Tuna
neden rahat edemem kankam
en kucuk hareketinde mouse yag gibi kayiyo ve durdurmak kolay olmuyo o kucuk flickleri atmak cok zorlasiyo cogu prof oyuncuda control kullaniyo zaten illa hizli olsun dersende hibrit oneririm onlarda biraz tuzlu

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
en kucuk hareketinde mouse yag gibi kayiyo ve durdurmak kolay olmuyo o kucuk flickleri atmak cok zorlasiyo cogu prof oyuncuda control kullaniyo zaten illa hizli olsun dersende hibrit oneririm onlarda biraz tuzlu
steelseries qck+ plus large kontrol sanirim onlar nasil

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Tuna

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
hocam al gec zaman kaybetmeye degmez
kanka tukenmis bugun şahsen gittim teknosaya buna baktim en ucuz 500 tl orda buldum birebir aynısı actirmadilar ama dokusuna baktim guzeldi bayaga steelseries farki sanirim gidip alicağim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,733
Üyeler
159,045
Son üye
reyburak
Top Bottom