Ne birazi hocam kutuk gibi low sens icin 70-80g bile sıkıntıyken 148gr deli eder adami. 25Grami 5x5 olarak ayarlanabiliyordu sanirim, ikinci link hatali bu aradahttps://www.itopya.com/aoc-agm700-agon-rgb-gaming-mouse_u11493 bu biraz ağır ona göre alın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki sensörde aynı biri hafif biri ağır sadece. ikisi de çok iyi mouselar
Rival 3 kronik sorunlu, V2 Miniyi arastirmadim.steel series rival 3 veya razer deathadder v2 mini dusundum sizce nasil
deluxe m700 hic duymadigim bi marka pisman olmam demiRival 3 kronik sorunlu, V2 Miniyi arastirmadim.
Kötü. M700BU daha iyisteel series rival 3 veya razer deathadder v2 mini dusundum sizce nasil
Olmazsın kesinlikledeluxe m700 hic duymadigim bi marka pisman olmam demi
Kanka birisine önerdim 140 gr civarı sorun olur mu dedim ben 200 gramlık mouse kullanıyorum 4 yıldır dedi. Bu hayır demek sanırımNe birazi hocam kutuk gibi low sens icin 70-80g bile sıkıntıyken 148gr deli eder adami. 25Grami 5x5 olarak ayarlanabiliyordu sanirim, ikinci link hatali bu arada
Hulk gerçek olabilir miKötü. M700BU daha iyi
Olmazsın kesinlikle
Kanka birisine önerdim 140 gr civarı sorun olur mu dedim ben 200 gramlık mouse kullanıyorum 4 yıldır dedi. Bu hayır demek sanırım
Sensor olarak farkli. Biri 3327 digeri 3389. Duz M700un A825 sensorlu hali de var bu arada onu alma sakin, dikkat et aciklamalara.m700 ve m700BU aynı mouse mu
çok fark eder mi?Hulk gerçek olabilir mi
Sensor olarak farkli. Biri 3327 digeri 3389
Ederçok fark eder mi?
Yani en azindan 150TL fiyat farki icin eder.