alamam diyor 2. el anlayın artıkRx 460 rx 550 den daha performanslı ikinci el olarak rx 460 al
Anakartı ise A320m s2h ya da b450m s2h yap
3200Tl ?Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Dostum nasıl bir cahilsin sen? Gidip M2+16Gb RGB RAM alıp rezil anakart ve apu kullanıyorsun.??!Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Değiştireceğine ileride şimdi iGPU ile idare et sonradan alırsın ekran kartı@Fatih Avşar Bence ekran kartını ileride değiştireceksen APU sistem toplayabilirsin R3 3200G veya R5 3400G ile
Apu sistemlerde ısınma sorunu çok fazla birde güzel bı işlemci alıp sonradan ekran kartını yükseltirim@Fatih Avşar Bence ekran kartını ileride değiştireceksen APU sistem toplayabilirsin R3 3200G veya R5 3400G ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değiştireceğine ileride şimdi iGPU ile idare et sonradan alırsın ekran kartı
iğrenç olmuşBilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Bende R5 3400G var ve hiç bir ısınma sorunu ile karşılaşmıyorum 12nm ve üstelik yanında wraith spire stok soğutucusu ile geliyorApu sistemlerde ısınma sorunu çok fazla birde güzel bı işlemci alıp sonradan ekran kartını yükseltirim
rastgele topladım ztn.iğrenç olmuş
Sistemin linki varmıBende R5 3400G var ve hiç bir ısınma sorunu ile karşılaşmıyorum 12nm ve üstelik yanında wraith spire stok soğutucusu ile geliyor
kendim ayrı bi şekilde toplayarak aldım sende alabilirsin araştırırsan r3 3200g ve r5 3400g 12nm üretildiği için ısınma sorunları düşüyor baya bi hele 3400g yanında wraith spire stok soğutucusu olduğu için hiç görmüyorsun hissetmiyorsun.Sistemin linki varmı