Sağolasın hocam , 3 kuruş param kalmadı Liseye geçene kadar ne topladıysam hepsini yatırdım sisteme valla3950X gereksiz
3090 gereksiz
Ne gerekli la o sistemde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona da şükür, sende daha çok olsun.
Sağolasın hocam , 3 kuruş param kalmadı Liseye geçene kadar ne topladıysam hepsini yatırdım sisteme valla3950X gereksiz
3090 gereksiz
Ne gerekli la o sistemde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona da şükür, sende daha çok olsun.
ben onun işini çoktan gördüm çağırmana gerek yok
monitör bilmem ama busistem ducky one 2 mini ve glorious model oYok hocam ne trolu ekipman monitör önermemişsiniz
Bütçe var hocam 10900K daha mantıklı.3900xt
asus rog strix x570e veya f
corsair 32 gb dominator platinium RGB 3600 mhz
Asus rog strix helios case
asus Rog strix RTX 3080 OC
Corsair h150i pro xt
Asus rog thor 850 watt PSU platinium
Samsung evo 980 pro 1 tb
samsung evo 980 pro 512 gb windows icin
samsung evo 860 2 tb ssd
Asus ROG Strix XG279Q
O euro ile topladı herhalde.Bütçe var hocam 10900K daha mantıklı.
Euro ile toplasın, onun sistemi topladı neredeyse aynısı. 2500 3000 euro yani dolar olarak yine aynısına denk geliyor. 2000 dolarlık farkın yarısını bile kullanmadan 10900K konabilir.O euro ile topladı herhalde.
Hocam şimdi 10900k alsa sonraki nesilde yeni anakart almak zorunda kalacak, AMD alsa en azından en güncel anakart ile 3 nesil gider diye düşünüyorum. Mecbur sonraki nesilde 3090ı besleyecek işlemci de çıkacak, ben de AMD diyorum o yüzden. Bir de 14nm++++++ mevzusu var.Euro ile toplasın, onun sistemi topladı neredeyse aynısı. 2500 3000 euro yani dolar olarak yine aynısına denk geliyor. 2000 dolarlık farkın yarısını bile kullanmadan 10900K konabilir.
.Hocam şimdi 10900k alsa sonraki nesilde yeni anakart almak zorunda kalacak, AMD alsa en azından en güncel anakart ile 3 nesil gider diye düşünüyorum. Mecbur sonraki nesilde 3090ı besleyecek işlemci de çıkacak, ben de AMD diyorum o yüzden. Bir de 14nm++++++ mevzusu var.
@Barış Yalçın yeni çıkacak AMD işlemcilerin son AM4 işlemciler olduğunu söylememe gerek yoktur umarım?Hocam şimdi 10900k alsa sonraki nesilde yeni anakart almak zorunda kalacak, AMD alsa en azından en güncel anakart ile 3 nesil gider diye düşünüyorum. Mecbur sonraki nesilde 3090ı besleyecek işlemci de çıkacak, ben de AMD diyorum o yüzden. Bir de 14nm++++++ mevzusu var.
Kesin mi AM5 soket in çıkacağı ?@Barış Yalçın yeni çıkacak AMD işlemcilerin son AM4 işlemciler olduğunu söylememe gerek yoktur umarım?
2021 Eylül= İntel DDR5 ve 10nmKesin mi AM5 soket in çıkacağı ?