EmreBey52
80+ Silver
Dahası
SSD ve ram daha sonra da eklicem. PSU konusunda hiç bi şikayet yok.PSU, SSD, anakart dışında iyi.
RAM'ler 16 GB olsa daha iyi olurdu.
Daha sonradan alıcam 8 gb ram sah onlar kolay iş. Ve iyi fps alırmıyım? Misal gta 55000 e 16 gb ramli bir PC zorlarsan bulabilirsin bence araştır daha
PSU nun hangi korumalara sahip olduğu belirsizSSD ve ram daha sonra da eklicem. PSU konusunda hiç bi şikayet yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha sonradan alıcam 8 gb ram sah onlar kolay iş. Ve iyi fps alırmıyım? Misal gta 5
Yahu bu ne. Her ssd sorunlu ben bi şikayet görmedim attığınız sistem için teşekkür ederim ancak bütçeBunu öneririmIntel i3 10100F 3.6GHz, GTX1660Ti 6GB, 8GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/w29uKk-OH58" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Bu arada senin attığın PC deki ssd kronik sorunlu
PSU nun hangi korumalara sahip olduğu belirsiz
GameGaraj güç kaynakları
Game Garaj Game Garaj GP550 550W 80+Bronze Güç Kaynağı PSU Gücü: 550W PSU Garanti Süresi: 24 Ay PSU Rengi: Siyah PSU Fan: 120 mm PSU Tipi: ATX PSU PSU Portlar: 4x SATA PSU Portlar: 2x IDE PSU Portlar: 2x PCI-E (6+2pin) PSU Portlar: 20+4pin PSU Portlar: 4+4pin PSU Sertifika: 80+ Bronz PSU...donanimarsivi.com
Kullananlar memnun değilYahu bu ne. Her ssd sorunlu ben bi şikayet görmedim attığınız sistem için teşekkür ederim ancak bütçe
Neden tekrardan masraf yapasın kiDaha sonra değiştircem zaten ssdyi.
Peki madem öyle 2. Sistemi öneririmDeğiştircem derken ek bi ssd veya HDD
PSU nun hangi korumalara sahip olduğu belirsiz
Teşekkür ederimPeki madem öyle 2. Sistemi öneririm
Bu sistem nasılPeki madem öyle 2. Sistemi öneririm
Teşekkür ederim
Bu sistem nasıl
Peki madem öyle 2. Sistemi öneririm