Öneri 5000 TL bütçeye monitör önerisi

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Bütçe
5000
3-4 gün önce bütçem 4000 TL di şimdi bütçem arttı 5000 TL ye güzel kronik sorunu olmayan ips ve aşağı yukarı hareket eden monitör isityorum önerilerinizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte g24f-2 ve lg ultragear 24gn65r-b arasında kaldım aslında başka öneri yoksa tabi

3-4 gün önce bütçem 4000 TL di şimdi bütçem arttı 5000 TL ye güzel kronik sorunu olmayan ips ve aşağı yukarı hareket eden monitör isityorum önerilerinizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte g24f-2 ve lg ultragear 24gn65r-b arasında kaldım aslında başka öneri yoksa tabi
Gigabyte alınır

sebebi var mı peki gigabyte almayı daha çok istiyorum ama ölü piksel sorunu çok gördüm forumlarda tabi şans işi
Ss ips olması ghostingi olmaması LG de ghostingsiz olabilir fikir sahibi değilim ölü pixel de tamamen şans işi aldığınız bütün modellerde çıkma riski var ve g24f-2 bu bütçede en çok önerilen modellerden

Ss ips olması ghostingi olmaması LG de ghostingsiz olabilir fikir sahibi değilim ölü pixel de tamamen şans işi aldığınız bütün modellerde çıkma riski var ve g24f-2 bu bütçede en çok önerilen modellerden
Gigabyte da hz oranı çok iyi lg ye göre usb girişi var bide renk konusunda da lg den iyi ama lg 400 tl daha uygun ve 1ms gtg gigabyte ise 1ms mprt (gtg daha iyi diyorlar) o yüzden ikisi arasında kaldım hangisi en çok önerilirse onu alırım akşama.

Gigabyte da hz oranı çok iyi lg ye göre usb girişi var bide renk konusunda da lg den iyi ama lg 400 TL daha uygun ve 1ms gtg gigabyte ise 1ms mprt (gtg daha iyi diyorlar) o yüzden ikisi arasında kaldım hangisi en çok önerilirse onu alırım akşama.
Sık sık indirime giren bi model 2hafta önce felan 3700 du

Sık sık indirime giren bi model 2hafta önce felan 3700 du
Aynen 2 hafta öncede technopatdan biri incelemiş ama şuan dolar arttığı için indirime girer mi beklesem mi bilemiyorum. 4000 e lg yi alıcaktım 4400 oldu mesela.

Aynen 2 hafta öncede technopatdan biri incelemiş ama şuan dolar arttığı için indirime girer mi beklesem mi bilemiyorum. 4000 e lg yi alıcaktım 4400 oldu mesela.
Yeni indirimden çıktığı için bi en az 1-2 ayı var tahminimce indirime girmesi için 1-2 ay sonra da bu fiyatı indirimli fiyatı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,660
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri