Neler Yeni

5000 tl civarında telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
utkan karagöz
yani 5000 tl yi geçmesin ben 2 telefon arasındayım biri samsung s20 fe diğeride oppo ren4 pro sizce hangisi ? ve ya başka önerileriniz
var mı?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
telefon yerine iPad alabilirsin yanınada bir telefon. Ama iPhone SE 2. Nesil almanı tavsiye edrim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
utkan karagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon yerine iPad alabilirsin yanınada bir telefon. Ama iPhone SE 2. Nesil almanı tavsiye edrim
ı pad ihtiyacım yok ilk çıktığında s6 lite almıştım aslında o yüzden samsung mu iyi olur dediydim peki oppo yu kaç yıl kullanırım xiaomi red mi note 7 vardı bende 1 yılda donmaya başladı bundan önce 4 sene iphone 5 s kullandım ancak şimdi iphone mantıksız geliyor annem ise 3,5 yıldır samsung kullanıyor androidler arası en uzun ömürlüsü samsung sanırım oppoyu kaç yıl kullanabilirim 4 ü geçer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Assistive

S20fe almayın sorunlu cihaz

hocam oppo nasıl kaç yıl kullanabilirim

@Assistive

S20fe almayın sorunlu cihaz

ve ya onun yerine m51 alsam daha ucuz ama o da fena değil kaç sene gider m51

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ı pad ihtiyacım yok ilk çıktığında s6 lite almıştım aslında o yüzden samsung mu iyi olur dediydim peki oppo yu kaç yıl kullanırım xiaomi red mi note 7 vardı bende 1 yılda donmaya başladı bundan önce 4 sene iphone 5 s kullandım ancak şimdi iphone mantıksız geliyor annem ise 3,5 yıldır samsung kullanıyor androidler arası en uzun ömürlüsü samsung sanırım oppoyu kaç yıl kullanabilirim 4 ü geçer mi

@Assistive daha iyi bilir ama ben Xiaomi ve Oppo taraftarı değilim.

ve ya onun yerine m51 alsam daha ucuz ama o da fena değil kaç sene gider m51
M51 de gayet iyi en az 3 senesi var.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hmm 30 dk de full şarj falan hoşuma gitmişti m51 nasıl
Güzel incelemesi var burda

LordMeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kazım Can
Mi 10 t ye Bi bak derim güzel telefon buceni biraz aşıyor ama değer.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Samsung Galaxy S20 FE kronik sorunlu. Oppo Reno 4 Pro ise 5.000 TL'ye 720G kullanan bir cihaz, ikisi de alınmaz. Küçük ekran ve batarya sorun olmazsa iPhone SE alabilirsiniz. Sorun olursa bütçenizi artırıp Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 Plus alın derim.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Samsung Galaxy S20 FE kronik sorunlu. Oppo Reno 4 Pro ise 5.000 TL'ye 720G kullanan bir cihaz, ikisi de alınmaz. Küçük ekran ve batarya sorun olmazsa iPhone SE alabilirsiniz. Sorun olursa bütçenizi artırıp Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S10 Plus alın derim.
3gb ram ve 1800mah batarya aşırı saçma değil mi ben bu yüzden Apple ya karşıyım

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
3gb ram ve 1800mah batarya aşırı saçma değil mi ben bu yüzden Apple ya karşıyım
iOS cihazlarda RAM Android cihazlardaki kadar önemli değildir ve batarya olarak memnun etmeyebilir, küçük ekran ve batarya sorunu göz önüne alınarak iPhone SE 2020 alınmalı. İkinci el olarak iPhone XR'de bakılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
utkan karagöz
iOS cihazlarda RAM Android cihazlardaki kadar önemli değildir ve batarya olarak memnun etmeyebilir, küçük ekran ve batarya sorunu göz önüne alınarak iPhone SE 2020 alınmalı. İkinci el olarak iPhone XR'de bakılabilir.
iyi akşamlar işlemci kötü demişsiniz peki 5000 tl ye kamerası çok iyi olup beni uzun yıllar iadere edebilecek bir telefon yok mu(bataryada biraz önemli)

birde sadece telefon almayacağım s6 litem var samsung dexi monitörde kullanmak için dodocool alacağım yoksa s6 lite alırdım peki m51 nasıl güzel mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,879
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom