Neler Yeni

5000 TL g-sync destekleyen monitör önerisi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Sağlık olsun illa ki çıkar gene reis sıkma canını :)
Excalibur 200hz aldım hikayede bir şey olmuyorsa valo da gg babama tanıdık tavsiye etmiş ilk gelen güzeldi sadece ekran parlaklığı azalıp yükseliyordu sorumluydu yeni gelen ise ghosting canavarı 3099 ucuz diye aldik

lerby

80+
Excalibur 200hz aldım hikayede bir şey olmuyorsa valo da gg babama tanıdık tavsiye etmiş ilk gelen güzeldi sadece ekran parlaklığı azalıp yükseliyordu sorumluydu yeni gelen ise ghosting canavarı 3099 ucuz diye aldik
İnşallah en kısa sürede yenilersin ghosting korkusu yüzünden AOC 24g2spu aldım ben de

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Keşke okadar bütçe olsa alcamda okadar bütçem yok be peki sen gigabyte ne diyorsun knk
Yani genel olarak iyi diyorlar ama arada ki fiyata 110hz fazlasıyla ama fazlasıyla deger zorlayabildigince zorla bn zorlamadigim için çok pişmanım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
Onu banada önerdiler bende aynı şekil araştırdım hyala öneriyolar başka tercihin varmı dedilee bende işte şuanki modellerde kaldım lenovoyla gigabytede

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
İnşallah en kısa sürede yenilersin ghosting korkusu yüzünden AOC 24g2spu aldım ben de
Liseye geçtim oyunları biraktiriyorlar PC yı vermiyorlar o yüzden pek TE takmiyorum oynarsam fh5 fln hdr için zaten 144 te kullanıyorum inş üni deyken yeni baştan sona yenilerin

lerby

80+
Liseye geçtim oyunları biraktiriyorlar PC yı vermiyorlar o yüzden pek TE takmiyorum oynarsam fh5 fln hdr için zaten 144 te kullanıyorum inş üni deyken yeni baştan sona yenilerin
Oyunları bıraktırmak da ilginçmiş :D Üniversiteye geçtiğinde 5000 serileri çoktan gelmiş olur zaten bütçen olduğu kadar yenilersin temizinden. Sıfır almanı şiddetle tavsiye ederim dostum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Oyunları bıraktırmak da ilginçmiş :D Üniversiteye geçtiğinde 5000 serileri çoktan gelmiş olur zaten bütçen olduğu kadar yenilersin temizinden. Sıfır almanı şiddetle tavsiye ederim dostum.
Sifirciyim zaten 10/20fps az olsun 0 olsun yoksa çok sıkıntı PC değilde iPad alsaydim zamanında çok daha iyi olurdu ama kader diyip geçmek lazım bazen

Top Bottom