atectio_99
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Atectio
Merhaba, 5000 TL civarında (Çok az esneyebilir 50-100 TL gibi) sistem toplayacağım sadece kasa olacak bu bütçe içinde. Çoğunlukla online eğitim ve basit tarayıcı işlerinde kullanılacak fakat oyun da oynanacak. Böyle bir sistem topladım:
Anakart: GIGABYTE B450M S2H
Bellek: Corsair 8 GB Vengeance DDR4 3000 MHz
Ekran kartı: ASUS TUF GeForce GTX 1650 Super 4 GB
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
SSD: Samsung 250 GB 860 Evo
Kasa: Sharkoon TG4 RGB
Güç kaynağı: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+
Hepsiburada'dan topladım, fiyatı tam olarak 5.010 lira yapıyor. Ekran kartı hakkında ısınma problemi olduğunu okudum ancak bu sorun GTX 1650 ve 1660 modellerinde varmış, onlarda da yeni serilerde çözmüşler zaten. Kasa ve PSU için Sharkoon markasını eklerken biraz çekindim ama sonrasında iyi bir marka oldukları hakkında birkaç yazı okudum.
Bu sistem dışında bir sistem önerisinde bulunacaksanız toplayacağınız sistemin n11 veya Hepsiburada üzerinden olması gerekli başka yerlerden alma imkanım yok, ayrıca kasa seçiminde RGB ışıklandırma olsa iyi olur, hoşuma gidiyor Şimdiden teşekkürler.
Anakart: GIGABYTE B450M S2H
Bellek: Corsair 8 GB Vengeance DDR4 3000 MHz
Ekran kartı: ASUS TUF GeForce GTX 1650 Super 4 GB
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100
SSD: Samsung 250 GB 860 Evo
Kasa: Sharkoon TG4 RGB
Güç kaynağı: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+
Hepsiburada'dan topladım, fiyatı tam olarak 5.010 lira yapıyor. Ekran kartı hakkında ısınma problemi olduğunu okudum ancak bu sorun GTX 1650 ve 1660 modellerinde varmış, onlarda da yeni serilerde çözmüşler zaten. Kasa ve PSU için Sharkoon markasını eklerken biraz çekindim ama sonrasında iyi bir marka oldukları hakkında birkaç yazı okudum.
Bu sistem dışında bir sistem önerisinde bulunacaksanız toplayacağınız sistemin n11 veya Hepsiburada üzerinden olması gerekli başka yerlerden alma imkanım yok, ayrıca kasa seçiminde RGB ışıklandırma olsa iyi olur, hoşuma gidiyor Şimdiden teşekkürler.