Neler Yeni

5000 TL'ye bisiklet tavsiyesi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bütçe
5000
Herkese selamlar.
Boyum 1.80 yaş 24, kilo 90 . Kendime uygun bir şehir bisikleti veya gravel bisiklet bakıyorum. Dağ bisikleti düşünmüyorum.
Genellikle uzun yol yapmayı düşünüyorum ara sıra toprak yollardan giderken konfor olarak beni üzmeyecek bir bisiklet arıyorum. Fiyat olarak biraz daha yukarı çıkmam mümkün. Önerilerinizi bekliyorum.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dağ bisikleti alın bence. Şehir bisikleti pek iyi olmuyor.
Daha önce arkadaşımın bana hediye olarak verdiği dağ bisikletini 3 yıl kullandım. 80 - 100 KM kullanışta ciddi anlamda beni yoruyordu yol bisikletine göre. Ancak şehir bisikleti kilogram ve kullanışlık açısından daha hafif diye biliyordum.
@Mert Özkaya
Dağ isteseydin bisan. mtx7400 önercektim ama istememişsin diğerlerini bilmiyorum
Dağ bisikletine düşüncelerimi kaydırmalı mıyım sizce? Değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de önerecektim.
https://www.hepsiburada.com/bisan-2...bisikleti-p-HBCV000004475K?magaza=Bisikletpro
Bu değil mi söylediğiniz bisiklet?

Ariseks

80+ Gold
Daha önce arkadaşımın bana hediye olarak verdiği dağ bisikletini 3 yıl kullandım. 80 - 100 KM kullanışta ciddi anlamda beni yoruyordu yol bisikletine göre. Ancak şehir bisikleti kilogram ve kullanışlık açısından daha hafif diye biliyordum.

https://www.hepsiburada.com/bisan-2...bisikleti-p-HBCV000004475K?magaza=Bisikletpro
@Mert Özkaya daha bilgili aktif olduğunda yardımcı olur

Nachi

80+ Platinum

Aynen hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eğer bütçeniz yeterse Triban 500 öneririm. Şahane bir bisiklet.
İnternette stoğu yok fakat bisiklet bayilerinde falan bulabilirsen Corelli Goat 1.0'da düşünebilirsiniz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Eğer bütçeniz yeterse Triban 500 öneririm. Şahane bir bisiklet.
İnternette stoğu yok fakat bisiklet bayilerinde falan bulabilirsen Corelli Goat 1.0'da düşünebilirsiniz.
Kırklarelindeyim, bulabilirsem bir bakmam lazım hocam. Triban 500 L mi alayım, M mi alayım ne dersiniz? Kadro olarak pek bilgim yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom