Onurkotlutok05
80+ Gold
Koltuk haric bütün ekipmanlar olacak 55k civarına çıkabilirim islemci amd ekran karti nvida olursa daha iyi olur
HayırTroll konu mu?
İmza yazınızı okuyunca dedim troll konu galiba.Hayır
İmza trollİmza yazınızı okuyunca dedim troll konu galiba.
bütçeyi 60kya çekersen zorlarsan 52kya 4070 ti super sistem toplanıyor 5kya monitör alırsın 2kyada orta-düşük seviye ekipman toplarsınKoltuk haric bütün ekipmanlar olacak 55k civarına çıkabilirim islemci amd ekran karti nvida olursa daha iyi olur
sistemin içinden lmamı önerdiğiniz monitör var mı hocambütçeyi 60kya çekersen zorlarsan 52kya 4070 ti super sistem toplanıyor 5kya monitör alırsın 2kyada orta-düşük seviye ekipman toplarsın
çekemezsende 50kya 4070 super sistem toplarsınShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
knk 3090 harbi yanlış olur. dlss 3.5 kullanamıyorsun. İstersen 6 7 ay sonra 5000 serisi çıkacak ama beklemeye gerek yok. 4070 ve üstünde super olan bir kartı tercih etmen daha iyi olur.İmza troll
monitörde ne istiyorsun. Kaç hz ve kaç k?sistemin içinden lmamı önerdiğiniz monitör var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz değişiklik yaptım bir de hocam Alıntıyı görüntüle
çok ağır bir tercihim yok şu an 30 hz kullanıyorum 144 veya üstü olabilir 5-6k civarıknk 3090 harbi yanlış olur. dlss 3.5 kullanamıyorsun. İstersen 6 7 ay sonra 5000 serisi çıkacak ama beklemeye gerek yok. 4070 ve üstünde super olan bir kartı tercih etmen daha iyi olur.
monitörde ne istiyorsun. Kaç hz ve kaç k?
Ekran kartını inno3d yap 0tl farkla soğutması bi tık daha iyisistemin içinden lmamı önerdiğiniz monitör var mı hocam
biraz değişiklik yaptım bir de hocam Alıntıyı görüntüle
yaptım hocam başka tavsiye var mıEkran kartını inno3d yap 0tl farkla soğutması bi tık daha iyi
sistemin içinden lmamı önerdiğiniz monitör var mı hocam
ekipman önerisi vvar mı hocam çok aşırı iyi olmasına gerek yokViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2718-2KPC-MHDJ 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.416,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com