Ryzen 5 5600 yeterli olur.Yeni bir işlemci almak istiyorum bütçem 5k Amd olursa iyi olur. FPS oyunları oynuyorum (Valorant , Cs gibi)
Apu işlemci hocam o. Ekran kartın varsa gerek yok. 4kya 5600x alPeki bu r5 5650g iyi mi FPS oyunları için
İyidir ama harici ekran kartın varsa ve iyi ise almana gerek yok. Dahili grafik birimine boşa para vermiş olursun.Peki bu r5 5650g iyi mi FPS oyunları için
5600 almanı daha iyi olur bence. Aralarında sadece GHz farkı var diye biliyorum.Apu işlemci hocam o. Ekran kartın varsa gerek yok. 4kya 5600x al
Ben de öyle hatırlıyorum ama madem 5k bütçe var onu önereyim dedimİyidir ama harici ekran kartın varsa ve iyi ise almana gerek yok. Dahili grafik birimine boşa para vermiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 almanı daha iyi olur bence. Aralarında sadece GHz farkı var diye biliyorum.
Önerileriniz için teşekkür ederim r5 5600 alabilirim.İyidir ama harici ekran kartın varsa ve iyi ise almana gerek yok. Dahili grafik birimine boşa para vermiş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 almanı daha iyi olur bence. Aralarında sadece GHz farkı var diye biliyorum.
gpu modeliniz nedirÖnerileriniz için teşekkür ederim r5 5600 alabilirim.
Para varsa 5600x al geç 5600 yeterli ama bilgin olsunÖnerileriniz için teşekkür ederim r5 5600 alabilirim.
Bu işlemci varsa bu işlemci alınır.AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz AM4 36 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz AM4 36 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Neredeyse tıpa tıp aynilar zaten.Para varsa 5600x al geç 5600 yeterli ama bilgin olsun