Merhabalar ben Fatih. Kendime gaming pc toplamak istiyorum ama malum fiyatlar uçmuş durumda. Bende bu sebepten ötürü istediğim sistemi toplayamıyorum. Bu yüzden 2. ele yöneldim. Bütçem 5.000tl. En iyi sizce nasıl bi pc toplayabilirim???
sence en iyi nasıl toplayabilirim ? rx 580 li sistem olur mu ?
monitör dahil mi?Merhabalar ben Fatih. Kendime gaming pc toplamak istiyorum ama malum fiyatlar uçmuş durumda. Bende bu sebepten ötürü istediğim sistemi toplayamıyorum. Bu yüzden 2. ele yöneldim. Bütçem 5.000tl. En iyi sizce nasıl bi pc toplayabilirim???
RX Serisi genelde mining için kullanılıyor o yüzden 2.El de sıkıntı olabilir. Sıfır olarak önerilmiyor.sence en iyi nasıl toplayabilirim ? rx 580 li sistem olur mu ?
değil sadece kasamonitör dahil mi?
gtx 1660 super olur mu 2. el ?RX Serisi genelde mining için kullanılıyor o yüzden 2.El de sıkıntı olabilir. Sıfır olarak önerilmiyor.
Burdan sistem parçası veya sistem satmak yasak mı ?Merhabalar ben Fatih. Kendime gaming pc toplamak istiyorum ama malum fiyatlar uçmuş durumda. Bende bu sebepten ötürü istediğim sistemi toplayamıyorum. Bu yüzden 2. ele yöneldim. Bütçem 5.000tl. En iyi sizce nasıl bi pc toplayabilirim???
Olur ama en fazla 5k veringtx 1660 super olur mu 2. el ?
yasakBurdan sistem parçası veya sistem satmak yasak mı ?
Eyw saol hocamyasak
anladık reis thxOlur ama en fazla 5k verin
reis sende ne var ?Burdan sistem parçası veya sistem satmak yasak mı ?
Bende ne var özelden yazayım ban yemeyelimanladık reis thx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis sende ne var ?