Neler Yeni

5000Tl en iyi nasıl değerlendirilir

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
arkadaşlar 5000tl m var bununlar apu bir sistem toplamak istiyorum sonrada 2022 de ekran kartı takmak ama bu süre yaklaşık 1 yıl ve 1 yıl boyun çoğu oyunu oynayamayacağım bu yüzden xbox series s almak istiyor canım bir yandan birde hiç birini almayıp poco x3 mü alsam diye düşünüyorum ama çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
arkadaşlar 5000tl m var bununlar apu bir sistem toplamak istiyorum sonrada 2022 de ekran kartı takmak ama bu süre yaklaşık 1 yıl ve 1 yıl boyun çoğu oyunu oynayamayacağım bu yüzden xbox series s almak istiyor canım bir yandan birde hiç birini almayıp poco x3 mü alsam diye düşünüyorum ama çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
Eğer oyun oynamak dışında başka ihtiyaçlarınız için kullanacaksanız pc almanız daha iyi olur.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Hocam zamanında ben PC yerine Konsol almıştım ve emin olun pişman olmuştum çünkü bilgisayar gibi rahat değilim bilgisayarda her istediğimi özgürce yapabiliyorum araştırma sohbet etme fakat konsolda bu pek mümkün olmuyor benim tavsiyem konsolu sonraya bırakmanız

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zamanında ben PC yerine Konsol almıştım ve emin olun pişman olmuştum çünkü bilgisayar gibi rahat değilim bilgisayarda her istediğimi özgürce yapabiliyorum araştırma sohbet etme fakat konsolda bu pek mümkün olmuyor benim tavsiyem konsolu sonraya bırakmanız
sizce bilgisayar mı telefon mu şuan imzadaki sistemim var

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
90 100 fps valorant oynuyorum kasmadan cs girebiliyorum ama yayın yapmak istiyorum ve oda bu pc ile olmuyor
İmzanızda ki sistem her işinizi görüyorsa telefon alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

11400 alırsam hem yayın hem valo aynı anda olur mu ?

efay144

80+ Silver
90 100 fps valorant oynuyorum kasmadan cs girebiliyorum ama yayın yapmak istiyorum ve oda bu pc ile olmuyor

5klık sistemde de yayın yapabileceğini sanmıyorum

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil

ben apu toplasaydım 3400gli bir apu toplardım sadece marka takıntısı mı bilmiyorum ikisi arasındaki farkıda tam araştırmadım ama intelin apuları bana nedense kötü geliyor bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
peki 11400 ile valo yayını yapabilir miyim ?

i5 11400 olucak içinde ekartı ucuzlayınca 3060 düşünüyorum
Ekran Alıntısı.PNG

pollux 3a-k size yayında yaptırır oyunda oynatır ( csgo valo )
5029Tl Yapıyor Böyle

Top Bottom