Neler Yeni

5000TL pc tavsiyesi?

En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bir arkadaşıma sistem toplayacağım ve bütçesi maks 5000TL bende Hepsiburada'dan aşağıdaki parçaları seçtim iyi seçmişmiyim? Maks 5000TL olarak başka sitelerdende toplama pc tavsiye edermisiniz?
Benim düşündüğüm parçalar:
Not: Normalde Dark'ın kasa içinde güç kaynağı olan modelleri seçecektim ancak güvenemedim çünkü başlıkta 600W yazıyor altta en ufak bilgi olmadığı için kasa psu ayrı seçtim.Hepsiburada'dan yada başka sitelerden 5000TL yi geçmeyecek parça önerilerinizi bekliyorum.

smz.

80+ Bronze
Arkadaşlar bir arkadaşıma sistem toplayacağım ve bütçesi maks 5000TL bende Hepsiburada'dan aşağıdaki parçaları seçtim iyi seçmişmiyim? Maks 5000TL olarak başka sitelerdende toplama PC tavsiye edermisiniz?
Benim düşündüğüm parçalar:
Not: Normalde Dark'ın kasa içinde güç kaynağı olan modelleri seçecektim ancak güvenemedim çünkü başlıkta 600W yazıyor altta en ufak bilgi olmadığı için kasa PSU ayrı seçtim.Hepsiburada'dan yada başka sitelerden 5000TL yi geçmeyecek parça önerilerinizi bekliyorum.
Hocam da yeni sistem geliyor onu bekleyin beklemiyeceksenizde alın geçin

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hocam o ekran kartı gereksiz pahalı.

En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
En İyi Cevap
7
Bütçeyi birazcık daha arttırılıp gtx 1660s sistem oluşturulabilir. Bu arada o kasa yerine https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zalman-t7-mid-tower-fanli-atx-fiyati,704374938.html daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bu arada o PSU yerine bu daha mantıklı 12V kanalından 540V verebiliyor sizin önerdiğiniz PSU 504 veriyor diye biliyorum.
Bütçe arttırmak mümkün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar arkadaşım tek bir siteden alacağı için başka sitelerden sırf ekran kartı önermesseniz daha iyi olur. 5000TL yi geçmeyecek şekilde diğer sitelerden full sistem toplayabilirmisiniz?

Kendin gaming gecelerinden bakabilirsin
Arkadaşıma parça listelerini vereceğim o uygun olduğu zaman alacak bu yüzden olmaz.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bütçe arttırmak mümkün değil.

Arkadaşlar arkadaşım tek bir siteden alacağı için başka sitelerden sırf ekran kartı önermesseniz daha iyi olur. 5000TL yi geçmeyecek şekilde diğer sitelerden full sistem toplayabilirmisiniz?

Arkadaşıma parça listelerini vereceğim o uygun olduğu zaman alacak bu yüzden olmaz.
Sinerji'den toplamaya çalıştım ama fiyat çok yükseldi anlamadığım bir şekilde.

Böyle olabilir ileride 8GB ram eklerseniz güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22