Bütçe max neydi ?yapıkredi veya akbank
sanmıyorum ama bakalım belli olmaz.
Taksit ile pc almak saçma geliyor banaDostum önerin için teşekkürler. Böyle sistem 12 ay taksitle kaç TL ye geliyor ?
Ben 68k olarak görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlar uyumlu, anakart hoşuma gitti sorun değil benim için o fiyata alabilirim.
SSD olarak Kingston fury çok öneriliyor, fury de karar kıldım.
Sıvı soğutucu daha karar vermedim.
Ayrıca şunu da belirteyim Hepsiburada'dan almam lazım ki 12 ay peşin taksitten yararlanayım
6 taksit bozmazsa şu varmonitör dahil 60k
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende istemiyorum ama şu zamanda mantıklı olan taksittir kesinlikle.
6 taksit beni zorlar maalesef yukarıda da arkadaşa belirmiştim yoksa zaten hazır sistemlere yönelirdim.6 taksit bozmazsa şu var
Buna 7800x3d işlemci b650mk anakart falan seçebiliriz.VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
MSI diye daha iyi olarak bakmamak lazım, sonuçta SUPRIM değil. Onun dışında sizin ekran kartınız 4070 bu 4070super6 taksit beni zorlar maalesef yukarıda da arkadaşa belirmiştim yoksa zaten hazır sistemlere yönelirdim.
12 taksit şart..
kaldı ki buradan faizli bir şekilde 60k ya denk gelecek bir sistem kursam istediğim parçaları toplayamıyorum
en azından hepsiburada'da istediğim parçalar toplu halde 60k tutuyor zaten.
örnek mesela attığım sistemde galax ekran kartı var ben ise msı ekleyip aynı parayı ödüyorum?
Ekran kartı şunu alın bariha yok benim ki de 4070s linki güncellememişim.