Neler Yeni

5000tlye macbook pro alınır mı?

1905

80+ Silver
Beyler macbooklardan hiç anlamıyorum fiyatı uygun geldi yakın zamanda bilgisayarımı sattığım için acilinden bi laptop almam lazım bütçemde 5k civarında ve ilanlara baktığımda pek iç açıcı bir şey göremiyorum (bütçe az farkındayım) Sadece python,C++,C yazabileceğim bir laptop olsa yeter benim için. Ayrıyeten bu ilandaki laptop çok yakınımda gidip görme imkanım var. Sizce bunu almaya karar verirsem nelere dikkat etmeliyim?

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Olcay akbulut
bu nasıl link hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler macbooklardan hiç anlamıyorum fiyatı uygun geldi yakın zamanda bilgisayarımı sattığım için acilinden bi laptop almam lazım bütçemde 5k civarında ve ilanlara baktığımda pek iç açıcı bir şey göremiyorum (bütçe az farkındayım) Sadece python,C++,C yazabileceğim bir laptop olsa yeter benim için. Ayrıyeten bu ilandaki laptop çok yakınımda gidip görme imkanım var. Sizce bunu almaya karar verirsem nelere dikkat etmeliyim?

cihazda neler yapacaksınız bu arada

1905

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu nasıl link hocam

Hocam uygulamadan kopyaladım linki açılmıyor mu acaba? Kullanım amacım yazılım alanında öğrenciyim ve dedğim programlama dillerini kullanabileyim yeter. Oyun oynamayacağım zaten. Arada youtube vs için kullanırım ve batarya sorun değil şarjda kullanabilirim.

bu nasıl link hocam

Linki güncelledim hocam bir daha deneyebilir misiniz

lebron23

80+ Bronze
Macbook stabilite, performans ve pil ömrü için alınır. Sizin attığınız üründe bunlar yok :)

Linktekinin bir sene önceki versiyonu 3-4 senedir yatıyor bende. Zoom’a vs girer, youtube da açar ama asla ikinci el alınacak bir model değil.

Özetle hiç bulaşmayın.

1905

80+ Silver
Macbook stabilite, performans ve pil ömrü için alınır. Sizin attığınız üründe bunlar yok :)

Linktekinin bir sene önceki versiyonu 3-4 senedir yatıyor bende. Zoom’a vs girer, youtube da açar ama asla ikinci el alınacak bir model değil.

Özetle hiç bulaşmayın.
Uyardığınız için teşekkür ederim hocam.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Olcay akbulut
Hocam uygulamadan kopyaladım linki açılmıyor mu acaba? Kullanım amacım yazılım alanında öğrenciyim ve dedğim programlama dillerini kullanabileyim yeter. Oyun oynamayacağım zaten. Arada youtube vs için kullanırım ve batarya sorun değil şarjda kullanabilirim.

Linki güncelledim hocam bir daha deneyebilir misiniz
tablet alsan daha iyi bence

1905

80+ Silver

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Olcay akbulut
Tabletten python,C++,C yazıp çalıştırabileceğim bir platform var mı hocam?
hangi tableti aldığına göre değişir hocam ipad çözebilirsen yapabiliyorsun sanırım

android alırsan hangi programlar var bilmiyorum ancak sanal windows kurup oradan da yapabilirsin diye düşünüyorum

Top Bottom