Neler Yeni

500GB-1TB HANGİ M KEY M2 SSD'Yİ ÖNERİRSİNİZ

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Anakartım b450m bazooka v2 sanırım sadece m key(PCIe -Nvme) m2 ssd takılabiliyor.500GB veya 1TB modellerden hangisini önerirsiniz ?Elektrik kesintisine karşı dayanıklı olması önemli.Hemen bozulmayacak bir şey olması önemli.500gb için fiyat sınırı koymayalım ama 1tb önericekseniz biraz uygun olması ve kriterlere uyması lazım.Şimdiden teşekkürler

Phanzox

80+ Silver
Anakartım b450m bazooka v2 sanırım sadece m key(PCIe -Nvme) m2 ssd takılabiliyor.500GB veya 1TB modellerden hangisini önerirsiniz ?Elektrik kesintisine karşı dayanıklı olması önemli.Hemen bozulmayacak bir şey olması önemli.500gb için fiyat sınırı koymayalım ama 1tb önericekseniz biraz uygun olması ve kriterlere uyması lazım.Şimdiden teşekkürler
500gb:
1tb:

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir öneri var mıdır acaba?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam elektrik kesintisine dayanıklı olması gibi bir şey söz konusu değil. İyi bir akım korumalı priz kullanabilirsiniz. Çok fazla endişeniz var ise ups alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500gb:
1tb:
Bunu alabilirsiniz.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elektrik kesintisine dayanıklı olması gibi bir şey söz konusu değil. İyi bir akım korumalı priz kullanabilirsiniz. Çok fazla endişeniz var ise ups alabilirsiniz.
Hocam sorunu mu çözmek istemiyorum SSD önerisi istiyorum .Bazı SSDlerde tek elektrik kesintisi ile bir çok sektörü kullanılamaz hale geliyor .Ben elektrik kesintisine karşı derken 100 kere elektrik gitsin hiç bozulmasın demiyorum .Sadece daha dayanıklı olanlarından önerirseniz sevinirim demeye çalışmıştım.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Hocam sorunu mu çözmek istemiyorum SSD önerisi istiyorum .Bazı SSDlerde tek elektrik kesintisi ile bir çok sektörü kullanılamaz hale geliyor .Ben elektrik kesintisine karşı derken 100 kere elektrik gitsin hiç bozulmasın demiyorum .Sadece daha dayanıklı olanlarından önerirseniz sevinirim demeye çalışmıştım.
Marka kaliteli olduktan sonra öyle dertleriniz sadece akım korumalı priziniz yoksa olsun. Kioxia yeni gibi bir marka gözükse de Kingston un alt markasıdır ve kalitelidir. Arkadaşın attığını alabilirsiniz.

Top Bottom