Neler Yeni

500TL bütçe ile mouse önerisi

Mathroy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Okan Can
Merhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre pc başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Merhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre PC başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?
Elimde bir mouse var 8 yıldır kullanıyorum.Hala serçe parmağım ağrımadı.Şuan ederi en fazla 20TL çokmu şanslıyım acaba

Mert Karayel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Hamza mert karayel
Merhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre PC başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?
param yoktu 2. el zowie aldım 2 yıl oldu hala kullanıyorum

Mathroy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Okan Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zowie aslında almak istediğim mouselardandı fakat sanırım ülkede stok yok şuan 500TL üzeri fiyatlandırma var :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam geçmezdim ama bütçede sıkıntı yoksa rahat etçeğini düşünüyorsan geç tabi
İşte edermiyim acaba :D

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Zowie aslında almak istediğim mouselardandı fakat sanırım ülkede stok yok şuan 500TL üzeri fiyatlandırma var :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte edermiyim acaba :D
Pekte fark yok gibi duruyor ama bilmiyorum razer de bakabilirsin deathrader

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Deathadder V2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,011
Üyeler
167,762
Son üye
baphellz
Top Bottom