Merhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre pc başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?
Elimde bir mouse var 8 yıldır kullanıyorum.Hala serçe parmağım ağrımadı.Şuan ederi en fazla 20TL çokmu şanslıyım acabaMerhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre PC başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?
param yoktu 2. el zowie aldım 2 yıl oldu hala kullanıyorumMerhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre PC başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?
Ben olsam geçmezdim ama bütçede sıkıntı yoksa rahat etçeğini düşünüyorsan geç tabiTamamiylen insanın kendi yapısı ile alakalı![]()
İşte edermiyim acabaBen olsam geçmezdim ama bütçede sıkıntı yoksa rahat etçeğini düşünüyorsan geç tabi
Pekte fark yok gibi duruyor ama bilmiyorum razer de bakabilirsin deathraderZowie aslında almak istediğim mouselardandı fakat sanırım ülkede stok yok şuan 500TL üzeri fiyatlandırma var :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte edermiyim acaba![]()
Tamamdır. Teşekkür ederim ona da bakacağım.Pekte fark yok gibi duruyor ama bilmiyorum razer de bakabilirsin deathrader
Deathadder V2Merhaba arkadaşlar, Rival 110 kullanıyorum fakat uzun süre PC başında oturduğum için sağ serçe parmağım ağırmaya başladı daha ergonomik olması için Rival 710 almayı düşünüyorum sizce değer mi? Yoksa farklı bir mouse önerisi olan var mıdır?