Öneri 500TL Kablosuz Mouse Öneri

FIRTlNA

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
500
Selamlar Mouse arayışındayım 2016 da aldığım 6 yılı aşkın süredir memnun olarak kullandığım Bloody V8M mouse'm 2 sene önce tekerleği ve sensörü bozuldu ve artık çekilmez hal aldı ( hızlı kaydırınca sapıtıyor, fps oyunlarda sorun yaratıyor. )
1654031943403.png

V8M öncesi de yine aynı tarza sahip şöyle bi mouse vardı. el yapım bunlara daha uygun herhal.
1654032334985.png

fakat şunuda belirtiyim ; İşyerinde de, önceden kullanmadığm bir tasarımda bir mouse kullanıyorum ve gayet alıştım, hafifliği tutuş şekli filan okey yani. ( Rampage SMX-R65 TRIUMPH )
1654030815521.png
1654032550502.png
sıfırı : 340TL ye alınabiliyor.

şimdi geleyim soruya; 300-500TL bütçem ile beni V8M gibi uzun süre götürebilecek bir mouse arayışındayım.
Kablolu kullanıyorum doğru, fakat KABLOSUZA geçmeyi düşünüyorum ( oyun içi konforumun artacağına inanıyorum.)

Şarjın-pilin kullanım süresinde, tuşlarında, tekerleğinde ve sensöründe en az 4 sene sıkıntı yaşamayacağım kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum.

sıfır ilk tercihimdir, fakat fiyat uygunsa ikinci ele karşı değilim Dolap, sahibinden yada letgo'dan alışveriş yapıyorum.

şimdi benim gözüme çarpan bu RAZER Basilisk X modeli var.

Ben bu mouse özelindeki ön araştırmamda bu video
altına şöyle bir yorum gelmiş;
1654033771636.png

Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu mouse u ?
Marka takıntım yok, sizin araştırmanızla çıkacak farklı markalardan önerilerinizi açığım tabi ki.

1654032109020.png
bu sıfırı şuan 450TL alınabilyor. belki bildiğiniz bir kampanya vardır yönlendirilirim. indirimle 350-400TL arasıda alına bilir duruyor . ikinci elde de temizi 250-300TL arası var.

Şimdiden teşekkürler Cevaplarınızı bekliyorum.

Ekler

• 1654030110982.png
    1654030110982.png
    36.3 KB · Hit: 55
Basiliks X Palm tutuşlar içindir. Yanındaki çıkıntı sayesinde kimine göre çok rahat bir mouse kimine göre de çok rahatsız eden bir mouse. Rampage SMX'in şekline alıştıysan Basiliks X biraz garip gelebilir. En iyisi görerek, deneyerek almak. Özellik konusuna gelince ise bu bu özellikteki mouseların özellikleri yeterince iyi zaten. Sen eline uyuyor mu uymuyor mu ona bak.

Selamlar Mouse arayışındayım 2016 da aldığım 6 yılı aşkın süredir memnun olarak kullandığım Bloody V8M mouse'm 2 sene önce tekerleği ve sensörü bozuldu ve artık çekilmez hal aldı ( hızlı kaydırınca sapıtıyor, fps oyunlarda sorun yaratıyor. )
Alıntıyı görüntüle
V8M öncesi de yine aynı tarza sahip şöyle bi mouse vardı. el yapım bunlara daha uygun herhal.
Alıntıyı görüntüle

fakat şunuda belirtiyim ; İşyerinde de, önceden kullanmadığm bir tasarımda bir mouse kullanıyorum ve gayet alıştım, hafifliği tutuş şekli filan okey yani. ( Rampage SMX-R65 TRIUMPH )
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle sıfırı : 340TL ye alınabiliyor.

şimdi geleyim soruya; 300-500TL bütçem ile beni V8M gibi uzun süre götürebilecek bir mouse arayışındayım.
Kablolu kullanıyorum doğru, fakat KABLOSUZA geçmeyi düşünüyorum ( oyun içi konforumun artacağına inanıyorum.)

Şarjın-pilin kullanım süresinde, tuşlarında, tekerleğinde ve sensöründe en az 4 sene sıkıntı yaşamayacağım kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum.

sıfır ilk tercihimdir, fakat fiyat uygunsa ikinci ele karşı değilim Dolap, sahibinden yada letgo'dan alışveriş yapıyorum.

şimdi benim gözüme çarpan bu RAZER Basilisk X modeli var.

Ben bu mouse özelindeki ön araştırmamda bu video
altına şöyle bir yorum gelmiş;
Alıntıyı görüntüle
Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu mouse u ?
Marka takıntım yok, sizin araştırmanızla çıkacak farklı markalardan önerilerinizi açığım tabi ki.

Alıntıyı görüntüle bu sıfırı şuan 450TL alınabilyor. belki bildiğiniz bir kampanya vardır yönlendirilirim. indirimle 350-400TL arasıda alına bilir duruyor . ikinci elde de temizi 250-300TL arası var.

Şimdiden teşekkürler Cevaplarınızı bekliyorum.
Rival 3 wireless kullandım. Memnundum.

evet bir kampanya var değerlendirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basiliks X Palm tutuşlar içindir. Yanındaki çıkıntı sayesinde kimine göre çok rahat bir mouse kimine göre de çok rahatsız eden bir mouse. Rampage SMX'in şekline alıştıysan Basiliks X biraz garip gelebilir. En iyisi görerek, deneyerek almak. Özellik konusuna gelince ise bu bu özellikteki mouseların özellikleri yeterince iyi zaten. Sen eline uyuyor mu uymuyor mu ona bak.
öneri de bulunabilir siniz her iki mouse da okeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bu mouse da sıcağım çünkü SS Kulaklığım var beni çok uzun süre götürdü. ve yeni alacağım kulaklık arctis 1 yada 3 olacak . set kurulmuş olur.

Geri