- Bütçe
- 500
Selamlar Mouse arayışındayım 2016 da aldığım 6 yılı aşkın süredir memnun olarak kullandığım Bloody V8M mouse'm 2 sene önce tekerleği ve sensörü bozuldu ve artık çekilmez hal aldı ( hızlı kaydırınca sapıtıyor, fps oyunlarda sorun yaratıyor. )
V8M öncesi de yine aynı tarza sahip şöyle bi mouse vardı. el yapım bunlara daha uygun herhal.
fakat şunuda belirtiyim ; İşyerinde de, önceden kullanmadığm bir tasarımda bir mouse kullanıyorum ve gayet alıştım, hafifliği tutuş şekli filan okey yani. ( Rampage SMX-R65 TRIUMPH )
sıfırı : 340TL ye alınabiliyor.
şimdi geleyim soruya; 300-500TL bütçem ile beni V8M gibi uzun süre götürebilecek bir mouse arayışındayım.
Kablolu kullanıyorum doğru, fakat KABLOSUZA geçmeyi düşünüyorum ( oyun içi konforumun artacağına inanıyorum.)
Şarjın-pilin kullanım süresinde, tuşlarında, tekerleğinde ve sensöründe en az 4 sene sıkıntı yaşamayacağım kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum.
sıfır ilk tercihimdir, fakat fiyat uygunsa ikinci ele karşı değilim Dolap, sahibinden yada letgo'dan alışveriş yapıyorum.
şimdi benim gözüme çarpan bu RAZER Basilisk X modeli var.
www.trendyol.com
Ben bu mouse özelindeki ön araştırmamda bu video
altına şöyle bir yorum gelmiş;
Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu mouse u ?
Marka takıntım yok, sizin araştırmanızla çıkacak farklı markalardan önerilerinizi açığım tabi ki.
bu sıfırı şuan 450TL alınabilyor. belki bildiğiniz bir kampanya vardır yönlendirilirim. indirimle 350-400TL arasıda alına bilir duruyor . ikinci elde de temizi 250-300TL arası var.
Şimdiden teşekkürler Cevaplarınızı bekliyorum.
V8M öncesi de yine aynı tarza sahip şöyle bi mouse vardı. el yapım bunlara daha uygun herhal.
fakat şunuda belirtiyim ; İşyerinde de, önceden kullanmadığm bir tasarımda bir mouse kullanıyorum ve gayet alıştım, hafifliği tutuş şekli filan okey yani. ( Rampage SMX-R65 TRIUMPH )
şimdi geleyim soruya; 300-500TL bütçem ile beni V8M gibi uzun süre götürebilecek bir mouse arayışındayım.
Kablolu kullanıyorum doğru, fakat KABLOSUZA geçmeyi düşünüyorum ( oyun içi konforumun artacağına inanıyorum.)
Şarjın-pilin kullanım süresinde, tuşlarında, tekerleğinde ve sensöründe en az 4 sene sıkıntı yaşamayacağım kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum.
sıfır ilk tercihimdir, fakat fiyat uygunsa ikinci ele karşı değilim Dolap, sahibinden yada letgo'dan alışveriş yapıyorum.
şimdi benim gözüme çarpan bu RAZER Basilisk X modeli var.
RAZER Basilisk X HyperSpeed 16k Dpi Kablosuz Mouse - RZ01-03150100-R3G1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Basilisk X HyperSpeed 16k Dpi Kablosuz Mouse - RZ01-03150100-R3G1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben bu mouse özelindeki ön araştırmamda bu video
Siz nasıl değerlendiriyorsunuz bu mouse u ?
Marka takıntım yok, sizin araştırmanızla çıkacak farklı markalardan önerilerinizi açığım tabi ki.
Şimdiden teşekkürler Cevaplarınızı bekliyorum.