babandan daha az masraf olursunarkadaşlar günde 3-4 saat fln pc oynuyordum ama powerı yükselttim babam çok elektirik harcar diye oynatmıyor sizce ne yapabilirim
Not:babam günde 5saat tv+vantilötör çalıştırıyor
knk önerim internetten araştır babanı çağır baba bak senin yaptıkların daha çok elektrik harcıyo de oda işe yaramazsa geçmiş olsunanlatamıyorum laf kendileri odalarında akşam yatarken dahi vantilator kullanıyolar kendileri benim 3-4 saat oyunuma laf ediyolar
sisteminin özellikleri nedir300 w den 500 e geçtim :/
Önceki psu kalitesiz olduğu için oyun oynarken, 250w harcıyorsa bu psu kaliteliyse 200w harcar.300 w den 500 e geçtim :/
reis rtx 2060 geçme ihtimalim var birde i7 7700knk önerim internetten araştır babanı çağır baba bak senin yaptıkların daha çok elektrik harcıyo de oda işe yaramazsa geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
sisteminin özellikleri nedir
reis kaynak lari çok kalteli ama sinan enginin saçıÖnceki psu kalitesiz olduğu için oyun oynarken, 250w harcıyorsa bu psu kaliteliyse 200w harcar.
500w harcamaz.
Baban yanlış biliyor.
hocam mesala i7 7700 65w bu 1 saatte kullandığımıNe kadar harcayacagini sistemin belirler, PSU'yu ilgilendiren tek sey verimliligi. Bunlarin ikisini de goz onune alarak hesap yaparsan ancak ne kadar elektrik harcayacagini bulursun.
hocam mesala i7 7700 65w bu 1 saatte kullandığımı