Neler Yeni

Çok Yüksek Güç Kullanımı

louis bloom

80+ Silver
Bende şimdi PSU ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ama bundan önce böyle bir sorun hiç yoktu. Yani yeni anakart, cpu ve ram takmadan önce. Uykuya alsam bile güç düğmesine bastığımda hemen fanların ışıkları yanıyordu ve açılıyordu. Şimdi hiç güç gelmiyor yani bilgisayar yavaş açılıyor değil çok hızlı açılıyor ama güç gelmiyor. Ortalama 1 dakika bekledikten sonra düğmeye bastığımda 10-12 saniye içinde windows yükleniyor.
OCCT de psu testi vardı ne kadar etkili işe yarar tartışılır ama bi dene istersen

Engin16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Engin Arıcı
Sorun 2 Hakkında Güncelleme:
Bilgisayarımı kapatınca bile USB'lere güç geliyordu ve kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyordu. İki harici diskimde çalışıyordu. Bunu biraz araştırdım ve emin olmayarak biostan "ErP" diye bir şeyin ayarını değiştirdim. Dün gece yatağa girdiğimde fark ettiğim şey.. bilgisayarımı kapatınca kulaklığın ışıkları gitti, diskler çalışmadı. Dedim herhalde sorun çözüldü.. Sonra yatağa girdim. 5 Dakika sonra kulaklık ışığı geldi, diskler çalışmaya başladı. Korkuttu. Sonra bilgisayarı açıp tekrar kapattım ve tekrar açmayı denedim. Fakat güç düğmesine ne kadar basarsam basayım açılmadı. 5 dakika falan bastım sonra kulaklığın ışığı geldi ve bastığımda açıldı.
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
PC'yi uykuya aldığımda hemen basıyorum 5 dakika boyunca açılmıyor aynı şekilde.

Top Bottom