- Reaksiyon skoru
- 11
3 ay peşin fiyatına taksit de var bu da çok iyi
nasıldır hocalarım ne dersiniz
çaresizlikYardım edecek akıl verecek hiç kimse yok mu
linki açamıyorum?kasa vento ramlar 6000mhz cl34 soğutucuyu da fz6pro![]()
İncehesap gaming gecesinde daha iyisi gelir.kasa vento ramlar 6000mhz cl34 soğutucuyu da fz6pro![]()
2 haftadır bekliyorum bir şey geldiği yok hocam maalesef artık beklemek istemiyorumİncehesap gaming gecesinde daha iyisi gelir.
bakabildiniz mi hocam?çaresizlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
linki açamıyorum?
sistem çok iyi ve uyumlu bu f/p olarak nasıl bilmem ama parça uyumu ve güncellik çok iyi tek eksiği aynı ramden 1 tane daha alıp 32 gb ye yükseltmen gereknasıl hocam tekrar atıyım
![]()
sistemi alıp 1 ay içinde bir adet daha 16 alıp dual channel yapıcamsistem çok iyi ve uyumlu bu f/p olarak nasıl bilmem ama parça uyumu ve güncellik çok iyi tek eksiği aynı ramden 1 tane daha alıp 32 gb ye yükseltmen gerek
ram tek 16gb oldupğundan dual channel çalışmayacak
sen aynı ramden alıp taktığından tek fark 32gb ye yükselmesi dışında dual channel sayesinde ramlerden %20 daha fazla fps alabilirsin.
sistem konsuudnaki tek korkum şu 550w bir psu yeterli olur ama marka mode laklitesini bilemiyorum eğerki kaliteli bir marka değilse psu sıkıntı çıkarabilir :/sistemi alıp 1 ay içinde bir adet daha 16 alıp dual channel yapıcam
Anakartı kesin değiş b650m r öneririmkasa vento ramlar 6000mhz cl34 soğutucuyu da fz6pro![]()
çoğu kişi gamepower pek önermemiş ./sistemi alıp 1 ay içinde bir adet daha 16 alıp dual channel yapıcam
hocam kasayı vento yapıcam ramleri de cl34 600mhz lancer soğucuyu da fz6 pro özelleştirme yapacağımsistem konsuudnaki tek korkum şu 550w bir psu yeterli olur ama marka mode laklitesini bilemiyorum eğerki kaliteli bir marka değilse psu sıkıntı çıkarabilir :/
rami daha sonra 32 yapıcam hocam şimdilik 16gb sonra aynı ramden bir tane daha alırımAnakartı kesin değiş b650m r öneririm
Ram 32 yapacaksan apacar 6000mhz cl38 iyidir
dediği gibi 650 olmaması bi tık sıkıntılı ve psu kaliten pek iyi değilAnakartı kesin değiş b650m r öneririm
Ram 32 yapacaksan apacar 6000mhz cl38 iyidir