5060Tİ 16GB RYZEN 5 7600 HAZIR SİSTEM ALINIR MI?

Yardım edecek akıl verecek hiç kimse yok mu
çaresizlik :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa vento ramlar 6000mhz cl34 soğutucuyu da fz6pro
3 ay peşin fiyatına taksit de var bu da çok iyi
nasıldır hocalarım ne dersiniz
linki açamıyorum?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
nasıl hocam tekrar atıyım
sistem çok iyi ve uyumlu bu f/p olarak nasıl bilmem ama parça uyumu ve güncellik çok iyi tek eksiği aynı ramden 1 tane daha alıp 32 gb ye yükseltmen gerek

ram tek 16gb oldupğundan dual channel çalışmayacak
sen aynı ramden alıp taktığından tek fark 32gb ye yükselmesi dışında dual channel sayesinde ramlerden %20 daha fazla fps alabilirsin.

sistem çok iyi ve uyumlu bu f/p olarak nasıl bilmem ama parça uyumu ve güncellik çok iyi tek eksiği aynı ramden 1 tane daha alıp 32 gb ye yükseltmen gerek

ram tek 16gb oldupğundan dual channel çalışmayacak
sen aynı ramden alıp taktığından tek fark 32gb ye yükselmesi dışında dual channel sayesinde ramlerden %20 daha fazla fps alabilirsin.
sistemi alıp 1 ay içinde bir adet daha 16 alıp dual channel yapıcam

sistem konsuudnaki tek korkum şu 550w bir psu yeterli olur ama marka mode laklitesini bilemiyorum eğerki kaliteli bir marka değilse psu sıkıntı çıkarabilir :/
hocam kasayı vento yapıcam ramleri de cl34 600mhz lancer soğucuyu da fz6 pro özelleştirme yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı kesin değiş b650m r öneririm
Ram 32 yapacaksan apacar 6000mhz cl38 iyidir
rami daha sonra 32 yapıcam hocam şimdilik 16gb sonra aynı ramden bir tane daha alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Anakartı kesin değiş b650m r öneririm
Ram 32 yapacaksan apacar 6000mhz cl38 iyidir
dediği gibi 650 olmaması bi tık sıkıntılı ve psu kaliten pek iyi değil
ram konusunda bu sistemin ramlerin arkadaşın dediğinin aksine daha iyi cl değerleri düşük ve marka olarak iyi
ama dediğim gibi psu kalitesi kötü ve anakart sadece yeterli pekde iyi değil malesef

ramleri yanlış görmüşüm pardon dostlar
evet ramleri dğeiş :D

Geri