The Pariah
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Sedat Ege Koç
Sistemim imzamda mevcut. 3080ti'dan upgrade yapmak istiyorum. Yeni bir CPU alabilirim aslında. Ama alırsam, yani DDR5'e geçersem soket değişeceği için hem ram hem de yeni anakart da almam lazım. O yüzden aklıma şu geldi. Sadece 5070ti yahut 5080 alsam, güncel sistemim ile bottleneck yaşar mıyım? Aklımdaki soru bu. Eğer anakartı değişmem gerekirse Core Ultra 7 yada 7800x3d arasında kararsız kaldım. Anakart olarak z890 prime yada x870 prime alacağım. Ram'ler konusunda ise kararsızım.
Bununla birlikte Kasa olarak şuan Xigmatek Zest kullanıyorum. Sizce kasayı değiştirmem gerekir mi?
Sorularım bunlar. Eğer bottleneck olmaz diyorsanız sadece Ekran Kartını değiştireceğim. Bir de sizin önerinize göre kasa değiştirebilir yada değiştirmeyebilirim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Bununla birlikte Kasa olarak şuan Xigmatek Zest kullanıyorum. Sizce kasayı değiştirmem gerekir mi?
Sorularım bunlar. Eğer bottleneck olmaz diyorsanız sadece Ekran Kartını değiştireceğim. Bir de sizin önerinize göre kasa değiştirebilir yada değiştirmeyebilirim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.