kissofdeath
80+
Arkadaşlar parayı falan hazırladım her şey tamam. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer ?
Son düzenleme:
Kanka ayıptır sorması ne iş yapıyonArkadaşlar parayı falan hazırladım her şey tamam. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer ?
hocam düz memurum , büro personeliyimKanka ayıptır sorması ne iş yapıyon
Para biriktirmiştir ömürlük pc alacaktırKanka ayıptır sorması ne iş yapıyon
Hocam en az 5 sene götürsün istiyorum o yüzden böyle düşündüm. Monitör 4k olduğu için sanırım 2 sene bile zor götürecek gibi gerçi.Para biriktirmiştir ömürlük pc alacaktır
Video yok hocamsadece 2 parca 100kyı gecınce
Video yok hocam
ustune bı tıklayın acıyorVideo yok hocam
Sistemi ne için kullanacaksınızArkadaşlar parayı falan hazırladım her şey tamam. Bir tek alması kaldı. Sizce bu muhteşem ikili ne zaman piyasaya düşer ?
Hocam 4k gaming için diziyorum sistemi. Sadece oyun odaklı olacak.Sistemi ne için kullanacaksınız
Hocam önümüzdeki ay x870 'ler çıkacak. Onlardan mı alsam yoksa ocayında çıkacak olan b850'lerden mi alsam ona karar veremedim.Yeni anakartlarıda beklersiniz herhalde ?
Hocam sorun değil zaten benim öngörüm minimum 150 bini bulacak.Mesaj otomatik birleştirildi:
ustune bı tıklayın acıyor
gecebılır hocam 4bin dolarmı ne olacakmısHocam 4k gaming için diziyorum sistemi. Sadece oyun odaklı olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam önümüzdeki ay x870 'ler çıkacak. Onlardan mı alsam yoksa ocayında çıkacak olan b850'lerden mi alsam ona karar veremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sorun değil zaten benim öngörüm minimum 150 bini bulacak.