50CC Motor kullanmak zor olur mu?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Arkadaşlar pazartesi işe başlayacağım. Normalde motorla kışında arabayla evlere serviste yapacağım söylendi. B sınıfı ehliyetim var motoruda altıncı sınıftayken bir aile büyüğümle kullanıyordum 125 lik scooterdı. Ellilik olduğunu ben tahmin ettim zorlanır mıyım sizce? Nasıl çalıştırılır falan YouTube'dan bakıcam biraz.

Gaz fren var . Cok basit . 1-2 güne alışırsın dengeye felan . Ama sürmek önemli degil . Trafikte hayatta kalmak daha önemli. Trafiğe alışmak önemli olan. Motor çok dikkat gerektiriyor.

50cc motor araba ehliyetiyle bile kullanılmasına izin verilen bir araç. Zor olsa onun içşn de ayrı ehliyet gerekirdi. İş motoru kullanmak değil ama daha nereden çalıştığını bile bilmiyorsan o motor senin için tehlikeli.

daha önce motor kullandıysan bunu da kullanırsın ne farkı var ki motoru küçük olmasının haricinde

Benimde motor gecmisim yok merak ediyorum zor mu duser miyim tek suemeye kalksam

50cc motor araba ehliyetiyle bile kullanılmasına izin verilen bir araç. Zor olsa onun içşn de ayrı ehliyet gerekirdi. İş motoru kullanmak değil ama daha nereden çalıştığını bile bilmiyorsan o motor senin için tehlikeli.
Ehliyeti bu yılın başında aldım kullanabiliyor muyum? Hocam fren artı marş biliyorum tabi. Üstte lafın gelişi söylemiştim onu.

Geri