Neler Yeni

50CC Motoruma araba teklifi geldi

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
1990 Renault 5 1.1 motor bir takas teklifi geldi araç dışarıdan iyi görünüyor 250bin km yapmış
Açıklama olarak da bunu yazdı:
1990 Model, 1100 Motor, Üst Kapak, Bujiler, Hava Filtresi, LPG Kapağı, Ön İki Lastik, Ön Uzun Kısa Farlar, (İnci) Akü, Yeni Değiştirildi. Kaportası Temizlik Boyalı. Yani Dış Aksama Göre Sadece Ön Tamponu Değiştirilmesi Yeterli Olacaktır. Yüksek Model Almak İçin Satıyorum, Çok Az Yakar Hızlı Kaçar, Alıcısını Üzmez. Alacak Kişi Bütçesine Göre Araba Alıyor.

Sizce takas etmeli miyim?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Üste para verecek misiniz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hayır versem bile 10 veya taş çatlasın 15 veririm
Bu arada arabanın son sahibi olacagından da eminim ama beni götürse yeter

Sizdeki motosiklet muhtemelen en fazla 50.000 TL edecektir. O fiyata herhangi bir otomobil almak imkanısz. Araçta farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizdeki motosiklet muhtemelen en fazla 50.000 TL edecektir. O fiyata herhangi bir otomobil almak imkanısz. Araçta farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Parça ve usta sıkıntısı çekeceğim gibime geliyor sanayiye gitme korkusu var hocam

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
50 CC motorla takasa verilen araçta ben bi hayır geleceğini düşünmüyorum dertsiz başınıza dert almayın bence zaten önümüz bahar yaz motorla devam edin en azından kafanız rahat olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Parça ve usta sıkıntısı çekeceğim gibime geliyor sanayiye gitme korkusu var hocam
arabanin ederi 140 milyar en kotu aninda 100 e satarsin 50 cc motor en fazla kac para olabilir senin bi yanlisin var usta iş ciddiyete bindimi adam üstüne para ister senin mot9r 50k ysa en az bi o kadar da para senden ister
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam kafa kafaya takasa girmezki üstünu alid

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Kimse gidip de 50cc motosiklete araç teklifi vermez. Ölüsü bile sıfır 50cc motor alır aracın. Başka bir durum var gibi görünüyor. Çekme belgeli satış vs olabilir noterde çok afaki bir miktarla karşılaşabilirsin en basit ihtimalle. En kötü ihtimalle arabayı aldıktan sonra bırak evi sanayiye bile gidemeyebilirsin. Bana çetrefilli geldi açıkçası

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse gidip de 50cc motosiklete araç teklifi vermez. Ölüsü bile sıfır 50cc motor alır aracın. Başka bir durum var gibi görünüyor. Çekme belgeli satış vs olabilir noterde çok afaki bir miktarla karşılaşabilirsin en basit ihtimalle. En kötü ihtimalle arabayı aldıktan sonra bırak evi sanayiye bile gidemeyebilirsin. Bana çetrefilli geldi açıkçası
Teklifi reddettim zaten dediğiniz doğru olduğu yerde yanar bu araba

arabanin ederi 140 milyar en kotu aninda 100 e satarsin 50 cc motor en fazla kac para olabilir senin bi yanlisin var usta iş ciddiyete bindimi adam üstüne para ister senin mot9r 50k ysa en az bi o kadar da para senden ister

adam kafa kafaya takasa girmezki üstünu alid
Hocam bilmiyorum zaten reddettim teklifi hayırlısı buymuş

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Şahsen önümüz yaz ve sapasağlam motoru verip ne olduğu belli olmayan bir aracı almam tanıdıktır masrafsızdır olabilir takas yapılır.
aracı aldın 1 saat sonra yolda kaldı ne yapabilirsin

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
Şahsen önümüz yaz ve sapasağlam motoru verip ne olduğu belli olmayan bir aracı almam tanıdıktır masrafsızdır olabilir takas yapılır.
aracı aldın 1 saat sonra yolda kaldı ne yapabilirsin
Motorumu satamadıgım için bu araba teklifini düşündüm hocam ama doğru yazın cok daha rahat satabilirim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram