Neler Yeni

50k bandı telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Talha ER
50 bin civarı bütçem var iPhone 15 128 , iPhone 16e 128 , s25 128 ile honor magic 6 pro 512 arasında kaldım. Se den soğudum gibi fiyatından dolayı magic 6 pro çok sıcak ama onun yerine s25 de 8 elitle gelmesi yüzünden kafamı karıştırdı. Bu telefonları kullanıp deneyimlerini paylaşacak veya tavsiyesi olanlar var mıdır

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
50 bin civarı bütçem var iPhone 15 128 , iPhone de 128 , s25 128 ile honor magic 6 pro 512 arasında kaldım. Se den soğudum gibi fiyatından dolayı magic 6 pro çok sıcak ama onun yerine s25 de 8 elitle gelmesi yüzünden kafamı karıştırdı. Bu telefonları kullanıp deneyimlerini paylaşacak veya tavsiyesi olanlar var mıdır
Honor Magic 7 Pro alınabilir.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
50 bin civarı bütçem var iPhone 15 128 , iPhone 16e 128 , s25 128 ile honor magic 6 pro 512 arasında kaldım. Se den soğudum gibi fiyatından dolayı magic 6 pro çok sıcak ama onun yerine s25 de 8 elitle gelmesi yüzünden kafamı karıştırdı. Bu telefonları kullanıp deneyimlerini paylaşacak veya tavsiyesi olanlar var mıdır
Honor magic 7 pro , bütçen yetiyor ise gayet güzel bir cihaz.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
BYsimiti
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Talha ER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani tabi o senin bilcegin is su an en yeni nesil telefon oldugu icin fiyat fazla gelmedi bana tabi kotu yani da var mag safe yok
Hocam fiyat Apple'a göre normal ama beklenene göre fazla yine de güzel değer fiyatına ama yeni telefon yeni int modemi filan acaba sıkıntıları filan olur mu piyasada bir süredir olan telefonlardan insanların deneyimlerine göre almak daha mantıklı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

magic 6 proda alabilirsin ama güç lazımsa s25 ortası istiyorsan magic al
Oyun oynayan biri değilim zaten çok güce ihtiyacım yok 8gen 3 yeter bana Instagram story atarken filan bozulma ne derece olur acaba

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
BYsimiti
Hocam fiyat Apple'a göre normal ama beklenene göre fazla yine de güzel değer fiyatına ama yeni telefon yeni int modemi filan acaba sıkıntıları filan olur mu piyasada bir süredir olan telefonlardan insanların deneyimlerine göre almak daha mantıklı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynayan biri değilim zaten çok güce ihtiyacım yok 8gen 3 yeter bana Instagram story atarken filan bozulma ne derece olur acaba
apple kadar olmaz biraz uzaklarda bozulma olur çözünürlük düşer o kadar

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
yani tabi o senin bilcegin is su an en yeni nesil telefon oldugu icin fiyat fazla gelmedi bana tabi kotu yani da var mag safe yok
Sadece bir tane kötü yanı mı var? Kırpılmış bir A18 işlemci, 60 Hz çağ dışı kalmış bir ekran, tekli kamera düzeninde geniş açının olmayışı, Apple modem ( bu cihazı alanlar kobay olacak. Çünkü qualcomm karşısında nasıl kronik hataların meydana geleceği belli değil . )

Top Bottom